Miljoonan euron Macau Nights

Miljoonan euron Macau Nights

Haluatko voittaa miljoona euroa hedelmäpelistä? Kuumimmat jackpotit -listaltamme löydät monta hyvää peliä, josta voit voittaa jopa monta miljoonaa euroa.

Helpoin miljoonan euron hedelmäpeli

Myös Hopa tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa miljoona euroa hedelmäpelistä. Uusi Macau Nights -hedelmäpeli on luultavasti yksinkertaisin ja helpoin miljoonaluokan hedelmäpeli, sillä se on perinteinen ja todella helppo yhden linjan hedelmäpeli.

Macau Nightsissä on vain yksi voittolinja ja kolme panostasoa: 1 €, 2 € tai 3 €. Jos pelaat kolmella eurolla ja voittolinjalle paukahtaa kolme lohikäärmettä, voitat miljoona euroa. Euron panoksella voitat tonnin, kahden euron panoksella kaksi tonnia, joten on kai aika selvä juttu, millä panoksella tätä peliä kuuluu pelata.

Macau Nightsiä voit pelata Hopassa, joka on muutenkin mukava paikka pelata raaputusarpoja ja helppoja hedelmäpelejä. Hopa antaa uusille pelaajille 5 euroa kokeilurahaa ilman talletusta, jolla voit kokeilla vaikkapa juuri Macau Nightsiä ennen talletuksen tekemistä.

Mene Hopaan »

Todella makea päävoitto

Macau Nightsin päävoitto maksetaan 3WOW -arvan tapaan erissä, eli rahaa valuu tilille 5 555 euroa kuussa seuraavan viidentoista vuoden ajan (pikainen kertolasku osoittaa, että loppusumma on itse asiassa 999 900 euroa). Tämä on tietysti vähän tylsä juttu verrattuna esimerkiksi sellaisiin NetEntin miljoonapotteihin kuin Mega Fortune tai Arabian Nights, joiden isommatkin päävoitot maksetaan kertaheitolla.

Mieti silti asiaa: vaikka makaisit sohvallasi tekemättä yhtään mitään, tilillesi pätkähtää silti 5 555 euroa puhtaana käteen joka kuukausi seuraavat 15 vuotta. Jokaisen rentoa elämää kaipaavan unelma! Ei tarvitse miettiä, miten parhaiten sijoittaisi rahat, sen kun nostaa tulot ja viettää leveää elämää.

Jos nyt jostain syystä pitää kiirettä, palkinnon voi lunastaa myös kertasuorituksena, jolloin tienaa 250 000 euroa. Kelpo summa sekin.