3 WOW! nettiarpa tarjoaa 5500 euroa kuussa

3 WOW! on NeoGamesin arpavalikoiman lippulaiva. Se on huikea jättipottiarpa, jossa pääpalkintona on mahtava miljoonan euron potti. Jättipotti maksetaan tosin hieman poikkeuksellisella tavalla, sillä sitä ei saa itselleen yhdellä kertaa. Arvan voittoa maksetaan voittajalle 5500 euroa kuussa viidentoista vuoden ajan.

Parhaat paikat pelata 3 WOW -arpaa

Kasino
Kuvaus
Pelaa
karambaKaramba
100 ilmaiskierrosta + 200 € talletusbonus
Siirry » Karambaan
hopaHopa
200 € talletusbonus + 20 ilmaiskierrosta
Siirry » Hopaan
betssonBetsson
100 € ensitalletusbonus + 50 ilmaispyöräytystä
Siirry » Betssoniin
nettiarpaNettiarpa
500€ talletusbonus ja 5€ ilmaista pelirahaa
Siirry » Nettiarpa.comiin
suomiarvatSuomiArvat
100€ talletusbonus + 3 ilmaista arpaa
Siirry » SuomiArpoihin

Kärsivällisyys kannattaa!

Kiireisemmät voivat saada potin myös kertasuorituksena, jolloin voittajalle maksetaan 250 000 euroa. Potti on siis paljon makeampi, mikäli sen ottaa kuukausi kerrallaan. 5500 euroa kuussa on todella hyvä summa rahaa, töitä tehden joutuisi urakoimaan varsin paljon saadakseen tuollaisen tulotason. Voittohan on tietenkin verovapaa ja maksetaan puhtaana käteen, joten se vastaa paljon suurempaa kuin 5500 euron kuukausipalkkaa.

Tällainen tipoittain maksettava voitto olisi kyllä jossain mielessä paljon makeampi kuin kertarysäys. Se ei sekoittaisi päätä aivan yhtä pahasti, rahankinuajat olisi helpompi pitää loitolla ja saisihan siitä ihan todellista mielenrauhaa kun tietäisi, ettei seuraavaan 15 vuoteen ole pakko tehdä yhtään mitään elantonsa eteen.

kuva

Helppo raaputettava

3 WOW! on muuten varsin tavanomainen ja erittäin helppokäyttöinen nettiarpa. Siinä on yhdeksän ruutua ja mikäli kolmen ruudun alta paljastuu sama rahasumma, pelaaja voittaa. Voitto kerrotaan erikseen raaputettavalla voittokertoimella. Tuttua juttua kenelle tahansa tavallisia tai nettiarpoja raaputtaneille.

Perinteisistä pahviarvoista 3 WOW! eroaa siinä, että sitä voi pelata eri panoksilla. Arvan hinnaksi voi valita haluamansa summan 50 sentin ja 20 euron väliltä. Tämä näkyy tietysti suoraan voitoissa, jotka maksetaan suhteessa panokseen. 50 sentin arvan päävoitto on vain 5000 euroa, kun taas 20 euron arvalla voi voittaa 200 000 euroa – molemmilla voi tietenkin tavoitella sitä varsinaista päävoittoa.

Siirry tästä arpoja raaputtamaan »
Menu Title