Cars & Cash

Cars & Cash

Cars & Cash vie pelaajat vauhdin maailmaan, jossa voimakkaat ja nopeat autot revittelevät ja kauniit naiset katselevat radan vierestä. Legendaarinen Cars & Cash -kaupunkiajo ajetaan kerran vuodessa ja kisaan osallistuvat vain parhaimmat. Oletko sinä kovimmista kovin kuski? Pelaajille tästä 3D-hedelmäpelistä on luvassa 40 000 euron päävoitto!

Peli on Sheriff Gamingin tuotantoa ja sen näyttävä 3D-grafiikkaa vetää vertoja Betsoftin hienoimmille peleille. Hehkeä varikkopimu miellyttää varmasti miespelaajien silmiä.

Parhaat paikat pelata Cars & Cashia

Casino
Kuvaus
Pelaa
comeonComeOn
200% ja 60 € bonus + 5 € ilmaista pelirahaa
Pelaa »
verajohnVera & John
500 € bonus uusille pelaajille
Pelaa »

Peliohjeet

Cars & Cash on helppokäyttöinen hedelmäpeli, jonka pelaaminen ei ole vaikeaa. Pelissä on 20 voittolinjaa, viisi panostasoa ja kolikon koko on säädettävissä sentistä euroon. Yhden pyöräytyksen hinnaksi tulee siis jotain sentistä 500 euroon.

Pelissä on Extra Cash -merkkejä, joilla saa ylimääräisiä rahapalkintoja. Merkki on samalla scatteri, eli se tuottaa voiton, kunhan esiintyy kolmella kiekolla, kuviosta viis. Satunnainen rahasumma kerrotaan voittolinjojen määrällä ja linjapanoksella ja hyvällä tuurilla kohdalle napsahtaa kunnon potti.

Bonuspeli avautuu kilparatakuvioista. Nekin ovat scattereita, eli toimivat voittolinjoista riippumatta. Bonuspelissä saat 8-25 ilmaista kierrosta, joiden aikana on mahdollista saada lisää voittoja. Bonuspelin aikana saat lisää ilmaispyöräytyksiä, jos bonuspelikuvioita tulee enemmän.

Toinen bonuspeli on Sheriff Gamingin suosittu Click Me -peli, jossa pääsee klikkailemaan symboleita ja tienaamaan rahapalkintoja, kunnes osuu Collect-kuvioon, jolloin voitot ropisevat tilille.

Ilmaiskierroksia saa myös ilmaiskierros-scattereista. Kolmannella kiekolla olevat jokerimerkit puolestaan leviävät koko kelan kokoisiksi.