Megadeth

Megadeth

Upea Megadeth-hedelmäpeli sopii erinomaisesti bändin ystäville ja muille hevifaneille. Leander Gamesin valmistama peli soittaa taustalla bändin suosituimpia biisejä, kuten Symphony of Destruction, Head Crusher tai Hangar 18. Tässä on todellinen hevihedelmäpeli!

Pelaajien iloksi pelissä on voittoja lisäävä Nudge-toiminto, ilmaiskierroksia, laajenevat jokerimerkit ja paljon muuta mukavaa. Jokerimerkissä on itse Dave Mustaine ja muutkin Megadeth-miehet eli David Ellefson, Shawn Drover ja Chris Broderick ovat kiekoilla.

Parhaat paikat pelata Megadethiä

Casino
Kuvaus
Pelaa
mrgreenMr Green
200 €
Pelaa »
betssonBetsson
100 € ensitalletusbonus
Pelaa »
unibetUnibet
100 € talletusbonus + 10 € riskitön veto
Pelaa »
comeonComeOn
200% ja 60 € bonus + 5 € ilmaista pelirahaa
Pelaa »

Peliohjeet

Megadeth on melko helppokäyttöinen hedelmäpeli. Panosta säädetään yhdellä nupilla, eli Line Bet -asetuksesta. Se kertoo panoksen per voittolinja. Pelissä on 40 voittolinjaa, joista kaikki ovat aina käytössä, joten yksi pyöräytys maksaa aina 40 kertaa Line Betin verran. Halvimmillaan siis 40 senttiä, kalleimmillaan 240 euroa.

Jos haluat Mega Nudge -toiminnon käyttöön, se pitää erikseen napsauttaa päälle. Se tuplaa pyöräytyksen hinnan, mutta vastineeksi saat paljon enemmän voittoja, kun kiekot nytkähtävät tarvittaessa oikeille kohdille, jos voitto osuu melkein kohdalle.

Dave Mustainen kuva on jokerimerkki, joka kasvaa koko kiekon kokoiseksi. Bändin logohahmo Vic Rattlehead avaa bonuspelin, jossa on tarjolla Hangar 18 -ilmaispyöräytykset, Head Crusher -bonus tai suora voitto. Ilmaispyöräytyksissä kiekoilla on tahmeita Dave Mustaineja, jotka ovat siis paikoillaan pysyviä jokerimerkkejä. Head Crusher -bonarissa availlaan vankeja, kunnes löytyy nainen. Rahaa tulee sen mukaan, miten tuuri on myötä.