Gold Raider

Gold Raider

Aarteenetsijä Gold Raider on lukittuna vankileirille jossain Aasian viidakoissa. No, vankeutta ei kauaa kestä, sillä jo pelin intron aikana Gold Raider pakenee leiriltä ja säntää viidakkoon etsimään aarretta. Aarteen voi löytää myös pelaaja, joka voi kuitata tästä 3D-hedelmäpelistä 40 000 euron päävoiton.

Peli on Sheriff Gamingin tuotantoa ja sen näyttävä 3D-grafiikkaa vetää vertoja Betsoftin hienoimmille peleille.

Parhaat paikat pelata Gold Raideria

Casino
Kuvaus
Pelaa
comeonComeOn
200% ja 60 € bonus + 5 € ilmaista pelirahaa
Pelaa »
verajohnVera & John
500 € bonus uusille pelaajille
Pelaa »

Peliohjeet

Gold Raider on helppokäyttöinen hedelmäpeli, jossa ei ole erikoisuuksia nykyaikaisia videohedelmäpelejä pelanneille. Pelissä on 20 voittolinjaa, viisi panostasoa ja kolikon koko on säädettävissä sentistä euroon. Yhden pyöräytyksen hinnaksi saa näin mitä tahansa sentistä 500 euroon.

Pelissä on Extra Cash -merkkejä, joilla saa ylimääräisiä rahapalkintoja. Merkki on scatteri, eli se tuottaa voiton, kunhan esiintyy kolmella kiekolla, kuviosta viis. Satunnainen rahasumma kerrotaan voittolinjojen määrällä ja linjapanoksella.

Bonuspeli avautuu pääkalloista. Nekin ovat scattereita, eli toimivat voittolinjoista riippumatta. Bonuspelissä saat 8-25 ilmaista kierrosta, joiden aikana on mahdollista saada upeita voittoja. Bonuspelin aikana voit myös saada lisää ilmaispyöräytyksiä.

Toinen bonuspeli on Click Me, jossa pääsee klikkailemaan symboleita ja tienaamaan rahapalkintoja, kunnes osuu Collect-kuvioon, jolloin voitot ropisevat tilille.

Pelissä on myös onnenpyöräpeli, jota pääsee pyöräyttelemään, jos viidennen kiekon keskipaikalle osuu onnenpyörämerkki.

Ilmaiskierroksia saa myös ilmaiskierros-scattereista. Kolmannella kiekolla olevat jokerimerkit puolestaan leviävät koko kelan kokoisiksi.