Kaksi isoa pottia putosi

29.10.2013

Hall of GodsViime viikolla voitettiin Mega Fortunesta ihan kelpo 3,2 miljoonan euron potti. Ei nyt suurin, mitä Mega Fortunesta on koskaan voitettu (se on 17,8 miljoonaa euroa), mutta kenellepä ei 3,2 miljoonaa euroa kelpaisi. Potti napsahti jälleen kerran Suomeen, ja jälleen kerran PAFille.

Voitto tuli noin 30-vuotiaalle miehelle Länsi-Suomeen. Valokuvausta harrastava mies aikoo ainakin pistää valokuvauskaluston uusiksi. Tuollaisella potilla ostaisi Canonin tai Nikonin hienoimmat järkkärit ja parhaita objektiiveja vinon pinon, mutta myös mielenkiintoisempia kameroita: esimerkiksi Phantom Flex4K olisi aika komia peli. Kamera nimittäin kuvaa supertarkkaa 4K-kuvaa yli tuhat kuvaa sekunnissa. Tuollapa taltioisi vaikka mitä mielenkiintoista…

Eilen putosi myös Hall of Godsin potti. Se oli ehtinyt kivuta 6,4 miljoonaan euroon. Komea summa, mutta Hall of Godsin viidestä tähän asti lauenneesta potista se on toiseksi pienin. Tämä on sen verran tuore pamaus, ettei sen voittajasta ole vielä tarkempaa tietoa.

Jättipottien tilaa voi tarkastella suurimpien pottien listaltamme, mutta aika heikkohan se juuri nyt on. Suurin potti juuri nyt löytyy Mega Moolah -pelistä, jossa on tarjolla 1,7 miljoonaa euroa – verovapaana toki kelpo potti tämäkin.

Mene pelaamaan Mega Moolahia »