Unibetilta hieno Mega Fortune -kampanja

27.9.2012

Mega FortuneUnibet on noteerannut, että Mega Fortunen jackpottiin on kertynyt jo yli viisi miljoonaa euroa. Tämän kunniaksi Unibet on aloittanut kampanjan, jossa voi tienata, vaikka Mega Fortunen potti menisi jollekulle muulle.

Jos Unibetin pelaaja voittaa Mega Fortunen jackpotin, Unibet jakaa 10% potista vastaavan summan niiden pelaajien kesken, jotka ovat kierrättäneet Mega Fortunessa 50€ viimeisen vuorokauden sisällä ennen potin putoamista.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Oletetaan, että potti putoaa vähän ajan päästä ja siihen ehtii kertyä vaikkapa 5,5 miljoonaa euroa. Tällöin Unibet jakaa 550 000 euroa kaikkien niiden kesken, jotka ovat pelanneet tarpeeksi Mega Fortunea. Jos tällaisia pelaajia on vaikkapa 500, jokainen kuittaa 1100 euroa.

Raha maksetaan bonusrahana eikä oikeana rahana, mutta väliäkö tuolla – tonni lisää pelitilille on kiva juttu, kävi miten kävi. Olet automaattisesti mukana kampanjassa, kun pelaat Mega Fortunea Unibetilla. Jos olet uusi pelaaja, Unibet antaa sinulle lisäksi 250 € talletusbonuksen.

Pelaa Mega Fortunea »