Christmas Joy: 2 000 000 euron raaputusarpa

Christmas Joy nettiarpaOletko aina halunnut voittaa kaksi miljoonaa euroa raaputusarvasta? Nyt sinulla on siihen tilaisuus. Kahden miljoonan euron päävoitto on jaossa Christmas Joy -raaputusarvassa. Jos raaputat joulukuuseen parilliset koristeet ja lahjapaketista paljastuu päävoitto, olet kahta miljoonaa euroa rikkaampi!

Kuten edellisessä jättiarvassa, miljoonan euron 3 Wow -arvassa, päävoitto maksetaan kuukausittaisina erinä. Jos päävoitto napsahtaa kohdalle, tienaat 11 100 euroa puhtaana käteen joka kuukausi 15 vuoden ajan. Ei paha! Tuolla summalla tekee jo yhtä jos toista. Koska potti on verovapaa, summa vastaa yli 20 000 euron kuukausipalkkaa – ilman että teet lainkaan töitä!

Jos haluat rahat käteen heti, potin voi ottaa kerralla 500 000 euron suuruisena.

Pelaa Christmas Joy -arpaa täällä

ArpasivustoKuvausPelaa
karamba5 € ilmaista + 200 € talletusbonusPelaa »
hopa200 € talletusbonus + 5 € ilmaiseksiPelaa »

Peliohjeet

Netin raaputusarpojen tapaan Christmas Joy on todella helppo peli pelata.

Yksi raaputus Christmas Joy -arpaa maksaa 2 euroa. Kerralla voit raaputtaa viisi kertaa. Valitse raaputettavien parien määrä. Sitten vain raaputtamaan, joko itse yksi kerrallaan tai automaatilla kaikki kerrallaan.

Parit on numeroitu ja jokaista numeroa vastaa lahjapaketti ruudun alareunassa. Jos pariin tulee sama kuva molempiin ruutuihin, saat palkinnon, joka paria vastaavasta lahjapaketista löytyy. Parhaimmillaan tienaat siis kaksi miljoonaa euroa puhtaana käteen.