Etusivu  » Rahapeliuutiset » Spin Palace Casinon lokakuun uudet hedelmäpelit ja blackjack

Spin Palacen lokakuun uutuuspelit

Perjantai, 17.10.2008

Spin Palacen valikoimiin on tullut neljä uutta peliä, kolme värikästä videohedelmäpeliä ja yksi uusi blackjack-muunnelma.

Jonny Specter on viiden kiekon ja 20 voittolinjan kummitushenkinen hedelmäpeli, joka istuu mainiosti Halloweenin tunnelmaan. Ghostbusters-elokuvan fiiliksiä kierrättävä peli tarjoilee runsaan valikoiman erilaisia bonus-ominaisuuksia. Vihreä kummitus on vaeltava jokeri, joka esiintyy jokaisella pyöräytyksellä!

Jonny Specter videohedelm�peliScatter-merkit käynnistävät ilmaispyöräytykset, jotka ovat varsin herkullisia, sillä joka pyöräytyksellä yhdellä kiekoista kummittelee: kyseinen kiekko on pelkkää jokerimerkkiä! Voitot ovat luonnollisesti tuplatut. Bongaamalla kummitustalon pääsee pelaamaan Ghost Busting -bonuspeliä.

Bob's Bowling Bonanzan aiheena on jenkkien suosikkiviihde keilaaminen. Viisi kiekkoa, 30 voittoriviä ja kaadot tähtäimessä! Kaatomerkki on jokeri. Pelissä on hauska Perfect Game -bonuspeli, jossa täyskaadoilla tienaa tuplarahat. Pelissä on myös tuplaustoiminto, jolla voi parhaimmillaan nelinkertaistaa voittonsa.

Spikes Nite Out yhdistää koirat ja pokerin – sehän on aivan luonnollinen yhdistelmä. Peli on viiden kiekon ja 15 voittolinjan hedelmäpeli, jossa on luvassa koiramaista menoa. Bonuspelissä pitää valita joku pokeripöydässä istuvista koirista. Doggy Time -scattermerkit tuovat parhaimmillaan satakertaiset kertoimet.

Tämänkertaisen päivityksen ainoa ei-hedelmäpeli on Multi-Hand Perfect Pairs European Blackjack Gold. Nimihirviö kertoo varsin tyhjentävästi, mistä on kyse: Gold-sarjan blackjackista eurooppalaisilla säännöillä. Multi-Hand tarkoittaa sitä, että pelissä voi pelata useampaa kättä yhtä aikaa ja Perfect Pairs taas viittaa sivupanokseen, jossa samannumeroisista korteista maksetaan bonus.

Tutustu uutuuksiin Spin Palacessa.

Rahapeliuutiset