Etusivu  » Rahapeliuutiset » Spin Palace Casinon lokakuun uutuushedelmäpelit testissä

Spin Palacen lokakuun uutuudet

Maanantai, 21.09.2009

Saimme Spin Palacen ja Roxy Palacen uudet hedelmäpelit testattaviksi. Tässä toimituksemme tarmokkaan tutkimuksen tulokset, nämä pelit tulevat kaiken kansan pelattavaksi lokakuussa.

Apinat... ja Kung Fu? Microgamingin pelikehittäjät ovat taas näyttäneet, että vain mielikuvitus on rajana pelien ideoimiseen. Kung Fu Monkey -pelissä tarkoitus on päihittää vastustajia, edetä tasoilla ja pelastaa lopulta panttivanki ja kaiken tämän ohella tietysti kerätä rahaa. Tämän hedelmäpelin ulkoasu tuo elävästi mieleen klassiset kung fu -elokuvat.

Kung Fu Monkey tarjoaa pelaajalle bonuskierroksia ja paljon ilmaisia pyörityksiä. Chinatown-logolla päästään bonuskierroksille, joista voi napata 8 250 dollaria ja keräämällä kiinalaisia gongeja saat 10 ilmaista pyöräytystä tuplavoitoilla. Tästä voitkin napata itsellesi jopa 50 000 dollaria voittoa.

Jääkausi on meneillään ja peli on coolimpaa kuin koskaan. Esihistorialliset eläimet vilistävät valtoimenaan hauskassa Wooly World hedelmäpelissä. Pelaajan tarkoitus on vapauttaa jään sisään vangeiksi jääneet eläimet, joista jokainen tarjoaa pelaajalle ilmaisia pyörityksiä tuplavoitoilla. Tällä kertaa villeinä merkkeinä on mukana todellisia villejä, nimittäin luolamiehiä, joita keräämällä voi jopa nelinkertaistaa voittonsa.

Suurimpana voittona peruspelissä on 50 000 dollaria, ilmaisilla pyörityksillä 100 000 ja voitot voi vielä koittaa moninkertaistaa Gamble Game -tuplauksella. Panostusta on tarjolla laajalla skaalalla, aina yhdestä sentistä 50 dollariin ytä pyöräytystä kohden. Jääkausi ei koskaan ole näyttänyt näin houkuttelevalta.

Aiempaa jalometallista teemaa jatkaen Liquid Gold ja Sterling Silver ovat saaneet uuden haastajan, Pure Platinumin. Merkit rullilla ovatkin nyt arvokkaampia kuin koskaan. Mukana on kaikkea kiiltävää aina kelloista ja sormuksista platinaharkkoihin. Jopa numerotkin ovat valettu platinasta.

Pure Platinum tarjoaa 40 voittolinjaa, joista voi rakentaa juuri mieleisensä voittolinjaston. Ilmaiset pyöräytykset antavat nyt pelaajan valita oman makunsa mukaan määrän ja laadun välillä. Tarjolla on 50 pyöräytystä tavallisilla voitoilla, 10 pyöräytystä viisinkertaisilla voitoilla tai platinainen keskitie, eli 25 pyörätystä tuplana. Voitokin ovat yhtä rahakkaita kuin pelikin, tarjolla on jopa kaksi miljoonaa dollaria.

Testaa uutuudet lokakuusta alkaen Spin Palacessa tai Roxy Palacessa.

Rahapeliuutiset