Etusivu  » Rahapeliuutiset » Spin Palacella vaihteeksi uusi pöytäpeli + hedelmäpelejä

Spin Palacen kesäkuun uutuuspelit

Keskiviikko, 10.06.2009

Spin Palace on taas laajentanut pelivalikoimiaan. Kesäkuun satsissa on kolme hedelmäpeliä ja pitkästä aikaa myös uusi pöytäpeli. Gold-sarjan huipputyylikkäiden pelien valikoimaa täydentävä Hi Lo 13 European Black Jack on eurooppalaisilla säännöillä pelattava kahden pakan black jack, jossa on Hi Lo 13 -peliin perustuva sivuveto. Siinä pelaaja voi arvata, ovatko kaksi ensimmäistä korttia arvoltaan yli, alle vai tasan 13.

Hedelmäpeleissä on valikoimaa tenniksestä avaruusmörköjen kautta jenkkipatriotismiin. Flight Zone -pelin bonuspelissä etsitään ydinpolttoainetta ja lahdataan vapaan maailman vihollisia. Yksi ohjus jäljellä, osutko kaikista katalimpaan vihollispomoon? Posketon jenkkimeininki on överiä, mutta hauskaa.

Centre Court on rauhallisempi tennisteemainen peli, jossa ilmaispyöräytyksiin saa paitsi mysteerikertoimen (2x-5x), myös laajentuvat jokerimerkit. Kelpaa pallotella, kun bonukset ovat kunnossa. Myös Monster Meteors -pelissä on hauskoja bonuksia, kun pelaaja pääsee räiskimään avaruusotuksia laserilla. Ilmaispyöräytyksissäkin on mukavat kolminkertaiset voitot.

Tsekkaa uutuuspelit Spin Palacessa.

Rahapeliuutiset