Etusivu  » Rahapeliuutiset » Spin Palace Casinon huhtikuun uudet hedelmäpelit

Spin Palacen huhtikuun uutuudet

Torstai, 09.04.2009

Microgaming on tuottanut taas satsin uutuuspelejä. Niitä pääsee testaamaan Spin Palacessa, jossa kannattaa muistaa myös yli kuudessa miljoonassa kieppuva Mega Moolah -potti. Kuukauden uutuudet ovat kaikki hedelmäpelejä.

Mayan Princess -peli tarjoilee runsaita ilmaispyöräytyksiä tuplakertoimilla, parhaimmillaan pelistä voi voitaa 100 000 kolikkoa eli suurimmalla 20 sentin kolikolla 20 000 euroa. Peliä voi pelata myös sentin kolikolla, joten se sopii kaikenlaisille pelaajille. Värikäs kuvitus ja viidakon tunnelman eloon herättävä äänimaailma tekevät Mayan Princessistä viehättävän pelin.

Lucky Eggsplorer yhdistää kanat ja tutkimusmatkailijat. Pääsiäiseen hyvin sopiva hedelmäpeli on 30-linjainen moderni videohedelmäpeli, jossa on hauska bonusominaisuus ja tuplaus. Pelissä on myös oikein mukava 180 000 kolikon päävoitto.

Great Galaxy Grab hedelm�peliThe Great Galaxy Grab on 25-voittolinjainen avaruusseikkailu, jossa on huikeat kuusi erilaista bonuspeliä. Tarjolla on onnenpyörää, high-low-peliä, avaruusseikkailua, valitsemisbonusta ja muuta mukavaa ylläriä. Edistyminen bonuksissa tallennetaan pelisessioiden välillä. Pelin isoin potti on valtavat 240 000 kolikkoa.

Rahapeliuutiset