Etusivu  » Rahapeliuutiset » Spin Palace Casinon helmikuu on erikoisia hedelmäpelejä

Spin Palacella uusia, erikoisia hedelmäpelejä

Tiistai, 03.02.2009

Spin Palace tarjoaa taas uuden kuun myötä uuden satsin pelejä. Valikoimat laajentuvat neljällä pelillä. Gold Series -pöytäpelit saavat uuden Triple Pocket Poker Hold'em -pelin, jossa pelaaja pelaa Texas Hold'emia kahta jakajan kättä vastaan. Pelaaja voittaa, mikäli onnistuu päihittämään molemmat jakajat. Peliä tasapainottaa pelaajan mahdollisuus vaihtaa korttinsa kaksi kertaa. Normaalivoitto on 1:1, mutta vähintään värin tasoisesta kädestä saa bonusta ja värisuorasta jopa 40 kertaa panoksensa verran.

Muut uutuudet ovat hedelmäpelejä. Näistä erikoisin on brittityylinen pubihedelmäpeli Track and Fieldmouse. Siinä on käytössä suomalaisistakin hedelmäpeleistä tuttu pito-ominaisuus ja lisäksi pelaaja voi saada nudgeja, eli mahdollisuuksia tuupata pyöräytyksen jälkeen kiekkoa muutaman askeleen – kätevää, jos päävoitto jäi yhden pykälän päähän! Erikoinen tapaus herättää varmasti mielenkiintoa pelaajissa, jotka haluavat hedelmäpeleihinsä vähän taitoakin mukaan.

Burning Desire on erikoinen hedelmäpeli, jossa ei ole lainkaan voittolinjoja. Käytännössä pelissä on 243 voittolinjaa, sillä voittoon riittää, että sama kuvio löytyy peräkkäisiltä kiekoilta järjestyksessä vasemmalta oikealle. Pikkuvoittoja irtoaa siis todella helposti.

Bearly Fishing on sitten se joukon tavanomainen tapaus: siistiä Microgaming-laatua, mutta ei suuria yllätyksiä. Mukana on sentään bonuspeli, tuplaus ja parhaimmillaan 6x-kertoimet voitolle. Näitä uutuuksia pääset testaamaan Spin Palacessa.

Rahapeliuutiset