Microgaming-uutuudet helmikuulle

Neljä uutta peliä vauhdittavat Spin Palacen helmikuuta. Uusien pelien joukossa on kolme hedelmäpeliä ja yksi uusi ruletti ja kaikista näistä saa kolminkertaiset klubi-pisteet jokaista 10 euroa kohden, kun pelaat niitä viimeistään 14. helmikuuta mennessä. Pelit löytyvät toki muistakin Microgaming-casinoista.

Multi Wheel RouletteUutuusruletti on uusi ja vauhdikas tapa pelata rulettia. Multi Wheel Roulettessa sinulla on jopa kahdeksan pyörää käytössäsi yhtä aikaa. Voit käyttää niistä juuri niin monta kuin haluat ja pelatessasi kaikilla, voit voittaa panoksesi jopa 256-kertaisena.

Hedelmäpeliuutuudet ovat täynnä naiskaunetta ympäri maailman. Ensimmäinen niistä on ystävänpäivään sopiva Queen of Hearts. Tässä pelissä on tarjolla paljon sydämiä ja itse herttakuningatarkin on rullilla moninkertaistamassa voittosi. Toinen uutuus on Ruby of the Nile, jossa pääset muinaisen Egyptin kauneuteen pelaamaan kuningatar Hathorin aarteista. Aarteet ovatkin suuria, kun pääpalkintona on jopa 30 000 ilmaisilla kierroksilla. Viimeinen uutuus on Planet Exotica, jossa ulkoavaruuden kaunottaret näyttävät taitojaan ja vähentävät vaatteita voittojen myötä. Tämän lisäksi pelissä on vielä 100 000:n päävoitto.

Mene Spin Palaceen »