Etusivu  » Rahapeliuutiset » Italiassa jaossa todellinen megaluokan jättipotti

Italian valtava lottopotti

Maanantai, 17.08.2009

Italian Superenalotto käy nyt kuumempana kuin koskaan, sillä sen jättimäisyyksiin kohonnut päävoitto jäi taas voittamatta. Jättipotti on nyt 131 miljoonaa euroa, mikä on yksi maailman suurimmista lottovoitoista koskaan. Euroopassa suurempaa voittoa on tarjonnut vain EuroMillions, joka vuonna 2006 nousi 183 miljoonaan euroon.

Italian lotossa tarvitsee saada kuusi numeroa oikein 90 mahdollisesta numerosta. Todennäköisyydet ovat hieman pienemmät, kuin ne mihin täällä on totuttu, mutta voitot sitäkin mehukkaampia. Jos Italian Superenalotton voittaa yksi ihminen tällä viikolla, tulee siitä tämän vuoden suurin voitettu potti. Tällä hetkellä isoin voitettu summa on espanjalaisella joka voitti toukokuussa 126 miljoonaa euroa.

Italian Superenalotto kerää myös voittopottiaan hyvin vauhdikkaasti kasaan. Päävoitto meni viimeksi tammikuussa, jonka jälkeen se on puolessa vuodessa kasvanut taas näin massiiviseksi. Edellisen jättivoiton siitä voitti italialainen mies viime vuoden lokakuussa, kun hän sai sata miljoonaa euroa päävoittona.

Rahapeliuutiset