Etusivu  » Rahapeliuutiset » Huhtikuun hedelmäpelit Spin Palacessa

Spin Palacessa uusia hedelmäpelejä

Keskiviikko, 02.04.2008

Spin Palace on ottanut valikoimaansa kolme uutta Microgamingin hedelmäpeliä. Tomb Raider: Secret of the Sword -hedelmäpelin jälkeen ollaan palattu hieman perinteisimmille vesille. Uudet pelit ovat nimeltään Break da Bank Again, Double O Cash ja Celtic Crown.

Break da Bank Again on jatkoa suositulle Break da Bank -hedelmäpelille. Vanha peli on päivitetty uuteen uskoon ja samalla vanhasta mekaanisesta kolmen kiekon hedelmäpelistä tuli viiden kiekon ja yhdeksän voittolinjan videohedelmäpeli. Voitot on mahdollista tuplata. Pelissä voi voittaa enintään 375 000 kolikkoa.

Double O Cash on James Bond -henkinen, viiden kiekon ja 20 voittolinjan videohedelmäpeli. Siinä on avokätisesti ilmaisia pyöräytyksiä, sekä bonuspeli. Viisi scatter- tai bonussymbolia voittolinjalla maksavat panoksen 50-kertaisena.

Celtic Crown -hedelmäpelissä on romanttinen kelttiläinen tunnelma. Se on viiden kiekon ja 25 voittolinjan videohedelmäpeli. Pelissä on ilmaisia pyöräytyksiä ja bonuspeli, jossa prinssit antavat rahalahjoja prinsessalle.


Lisätiedot:
Spin Palace
Microgaming

Rahapeliuutiset