Etusivu  » Rahapeliuutiset » E-bingo menestyy oikeussaleissa

Bingon asemasta väännetään kättä oikeudessa

Maanantai, 30.06.2008 Etelä-Kaliforniassa on käyty oikeutta elektronisten bingoautomaattien laillisuudesta. Elektroniset bingolaitteet kieltävä laki tyrmättiin vain tunteja sen jälkeen kun sacramentolainen tuomari oli määrännyt, että elektronisia bingoautomaatteja saa käyttää sillä välin kun niiden laillisuudesta väännetään kättä.

Elektroniset bingoautomaatit ovat merkittävä houkutin uusille bingonpelaajille, mutta niiden laillinen asema on ollut hieman huteralla pohjalla. Elokuussa 2007 osavaltion lainsäätäjät olivat virallisesti sitä mieltä, että bingoa pelataan paperilla ja ihmisten järjestämänä, mutta vasta viime toukokuussa syyttäjä vaati bingoautomaatteja poistettaviksi.

Bingohallit saavat nyt kuitenkin käyttää automaattejaan kunnes tapaus on selvitetty. Automaatteja tutkittiin oikeudessa, kun tuomari tutustui laitteisiin. Kiistaa käydään siitä, ovatko Vegasin hedelmäpelejä muistuttavat aparaatit moderni versio ihmisvetoisesta bingosta vai vain hedelmäpelejä.

Toistaiseksi bingohallit ja koneiden valmistajat voivat huokaista helpotuksesta, mutta oikeuskäsittely ei ole vielä lopussa.
Rahapeliuutiset