Etusivu  » Rahapeliuutiset » Betsson esittelee uusia hedelmäpelejä

Betssonin joulukuun hedelmäpeli-uutuudet

Keskiviikko, 12.12.2007

Betsson panostaa uusiin peleihin. Joulukuussa ilmestyi kaksi uutta hedelmäpeliä - parin kuukauden sisään Betssonilta on näiden pelien myötä ilmestynyt peräti kuusi uutta hedelmäpeliä.

Icy Wonders

Ensimmäinen kahdesta uudesta hedelmäpelistä on nimeltään Icy Wonders. Peli vie pelaajan pingviinien valtakuntaan etelänavalle, missä tavoitellaan kahta jättipottia.

Pelissä on 30 voittolinjaa, neljä panostasoa ja bonuspeli. Luonnollisesti mukana ovat jokerit, scatter-merkit - jälkimmäiset tuovat peliin ilmaiset bonuspöyräytykset. Bonuspyöräytysten aikana kaikki voitot ovat kaksinkertaisia.

Kaksi jättipottia ovat molemmat kasvavia jättipotteja. Wonder Jackpotilla voitat muutaman tuhannen euroa, Mega Wonder Jacpotin sattuessa kohdalle puolestaan voitto kipuaa useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin.

Tiki Wonders

Toinen peli, Tiki Wonders on teemaltaan Icy Wondersin vastakohta. Havijille sijoittuva hedelmäpeli on kuitenkin pelillisesti hyvin lähellä Icy Wondersia.

Tiki Wondersissa on Icy Wondersin tapaan 30 voittolinjaa, neljä panostasoa, jokereita ja scatter-merkkejä. Myös samaiset Wonder Jackpot ja Mega Wonder Jackpot -jättipotit ovat mukana. Jättipotit kasvavat oletettavasti molempien pelien panoksilla, joten jättipotit voi myöskin voittaa kummassa pelissä tahansa.

Tiki Wonders ei sisällä bonuspeliä, mikä on sääli, sillä se olisi tuonut peliin lisää syvyyttä. Betsson halusi todennäköisesti peleihin selkeitä eroavaisuuksia jättämällä toisesta bonuspelin pois. Myös voittotaulukoissa on pieniä eroja.

Lisätiedot: Betsson

Rahapeliuutiset