Etusivu  » Rahapeliuutiset » Suomalaismies voitti Unibetilta 20000 euron jättipotin

20 000 euron hedelmäpelipotti Lappeenrantaan

Tiistai, 15.02.2000

Hetkeen emme ole päässeet uutisoimaan Suomeen tulleista isommista voitoista, mutta nyt tilanne korjaantui ja vielä erittäin erikoisella tavalla. Lappeenrantalainen Jani V. onnistui nimittäin voittamaan 20 000 euroa heti ensimmäisenä pelipäivänään.

Unibetillä pelannut Jani oli löytänyt nettipelit vasta tänä talvena ja päättikin nyt sitten kokeilla mistä tässä hommassa olikaan oikein kyse. Ensimmäisenä päivänä hän onnistuikin jo voittamaan Mega Joker -kolikkopelistä 20 000 euron jackpotin, joka sai miehen heittämään kärrynpyöriä.

Jani kertoi, ettei voittoa oikein voinut uskoa, vaan luuli sitä ensin ohjelmiston viaksi. Kun selvisikin, että voitto oli oikea ja rahat todella olivat hänen, niin alkoi heti käyttökohteiden suunnittelu. Voitto meneekin pääasiassa kodinelektroniikkaan, kun ainakin uusi televisio ja puhelin ovat hankintalistalla.

Vielä tänään maanantaina 15.2. ja huomenna 16.2. saat Unibetilta viisi ilmaista kierrosta Mega Jokeria Janin voiton kunniaksi. Käy pelaamassa omat ilmaiskierroksesi!

Pelaa sinäkin Unibet Casinolla

Rahapeliuutiset