Parhaat Halloween-pelit

Karkki vai kepponen, vai sittenkin tuhottomasti rahaa? Halloweenia voi juhlistaa monin tavoin ja myös hedelmäpeleissä on runsaasti teemaan sopivia ehdokkaita.

Nämä pelit ovat kenties täynnä kummituksia, avaruusolioita, epäkuolleita ja sängyn alta löytyviä hirvityksiä, mutta ne ovat myös täynnä isoja ja meheviä rahapotteja!

Katso nyt vuoden 2015 parhaat hedelmäpelit Halloweeniin! Napeista pääset suoraan netticasinolle oikean pelin äärelle, useimmissa tapauksissa kohteena on huippuhyvä Thrills, joka nimessäänkin lupaa tarjota väristyksiä.

Zombies

Olet keskellä zombiapokalypsia ja etsinyt itsellesi suojaa ostoskeskuksesta. Zombeja on kuitenkin liikaa, ja ne yrittävät päästä käsiksi makoisiin aivoihisi – sinun tehtävänäsi on tarttua haulikkoon ja turvata lähietäisyytesi.

Bonuskentässä zombit vaappuvat hitaasti sinua kohti, joten pelaajalla tuleekin olla astetta teräksisemmät hermot. Aina välillä zombit voivat jopa yllättäen ilmaantua aivan nenäsi eteen luoden satunnaisia Wildeja.

Pidätkö puolesi eläviä kuolleita vastaan, vai otatko oman paikkasi kalmojengin uutena jäsenenä? Laita selviytymistaitosi testiin nyt!

Mythic Maiden

Salaperäisen puodin takahuone on täynnä kaikenlaisia erikoisuuksia ja kummallisuuksia; lonksuvia pääkalloja, loitsukirjoja, mystisiä lippaita… Mutta ehkä kaikkein kiinnostavin on kuitenkin Mythic Maideniksi nimetty rautaneitsyt.

Kukaan ei enää muista, kuinka monta onnetonta sielua on kohdannut loppunsa sen julmassa syleilyssä. Kun saat rautaneitsyen kammettua auki, sen monet aavemaiset sielut myöntävät joko lisää ilmaisia pyöräytyksiä tai moninkertaistavat aarteiden arvon.

Anna salamyhkäisen kuun valaista tiesi takahuoneen omituisuuksien seassa ja varo, ettet itse päädy kutistetun pään uudeksi ystäväksi!

Immortal Romance

Liity Sarahin, Amberin, Troyn ja Michaelin yliluonnolliseen seikkailuun tässä kauhua ja romantiikkaa tihkuvassa vampyyripelissä, joka on kevyesti velkaa Twilight-kirjoille ja -elokuville.

Jokaisella hahmolla on omanlaisensa bonuskierros, mutta pelaajan täytyy avata ne etenemällä tarinassa. Tarinan juonikoukerot paljastuvat bonuskenttiä tahkomalla ja niihin päästään tietenkin pelottavan kartanon etuovesta.

Käy siis sisään ja katso, selviydytkö kurottamaan kartanon leijonapäiseen kolkuttimeen vai joudutko vampyyrien lounaaksi!

Creature from the Black Lagoon

Kaikkien kauhuelokuvien klassikko on palannut videokolikkopelin muodossa luomaan jännitystä ja tiivistä tunnelmaa iltaasi! Useammat vuosikymmenetkään eivät ole vanhentaneet Mustan laguunin hirviötä, jolla tuntuu olevan hyvin kehittynyt maku naiskauneudelle. Pelissä olet osa tutkimusryhmää, joka yrittää napata hirviön ja tuoda sen julkisuuteen tutkittavaksi. Bonuskentässä pääset kohtaamaan hirviön silmästä silmään, kun hirviö on kaapannut Kayn vetiseen valtakuntaansa.

Varmista, että harppuuna on toimintakunnossa ja sukella sakean laguunin syvyyksiin – kaunis Kay tarvitsee apuasi!

Ghostbusters

Kenelle soitat? No tietenkin Haamujengin Peterille, Raymondille, Egonille ja Winstonille, jotka tulevat antamaan haamulle kuin haamulle kyytiä. Kaverukset hyppäävät saman tien Ecto-1 -autoonsa ja laittavat pillit soimaan – tälle jengille ei edes itse Gozer lähde ryppyilemään!

Tietenkin mukana on myös Slimer, joka ilahduttaa sinua vihreällä, limaisella olemuksellaan ja latoo pöytään Wildeja ja lisäkertoimia.

Lataa protoniase täyteen valmiuteen ja ole valmiina räiskimään kummitukset, haamut ja muut yliluonnolliset olennot parempaan talteen!

Ghost Pirates

Hirmuisen aavelaivan miehistö on valmiina jatkamaan ryöstöretkiä vielä haudankin takaa, sillä mikään kulta maailmassa ei riitä tämän karmaisevan merirosvojoukon kullanhimon tyydyttämiseen.

Nyt päämääränä on suuri, piilotettu aarre jossakin Karibian mystiikkaa henkivien saarien kätköissä – mutta missä? Se selviää ainoastaan seilaamalla tämän läpeensä mädän merirosvoköörin seurassa…

Suuntaa alus sumuisille vesille ja tutkaile karttaa tarkkaan, sillä jossakin sinua odottaa niin elävien kuin kuolleidenkin tavoittelema aarrekirstu!

Esqueleto Explosivo

Poksahtelevia sokerikalloja ja musisoivia luurankoja, tässä pelissä on siis aivan kaikkea mitä tarvitaan mukavaan Halloweenin pelihetkeen!

Sokerikallot symboloivat Kuolleiden päivää, jota vietetään muun muassa Meksikossa samaan aikaan kuin Suomen pyhäinpäivää. Kuolleiden päivän tunnelma ei ole millään tapaa surullinen tai synkkä, päinvastoin juhla on varsin riehakas. Tätäkin kannattaa kokeilla!

Liity nyt laulavien sokerikallojen kuoroon ja poksauta itsellesi juhlava palkkio kepposen sijaan!

Aliens

Avaruudessa kukaan ei kuule huutoasi – oli sitten kyseessä vertahyytävä kauhun kiljaisu tai voittajan riemastunut kirkuna. Alkuperäinen Alien-elokuvahan on nimenomaan upea kauhuelokuva.

Pelissä olet tutkimustiimin jäsen, joka taistelee tietään verenhimoisten alieneiden läpi suoraan kuningattaren pesään. Selviytyäksesi sinun tulee löytää tarpeeksi panoksia, jotta alienit eivät pääse viettämään herkkuhetkeä ruumiisi ympärillä… Ja jos selviät siitä, on vastassa kauhistuttava kuningatar.

Yhytätkö alieneiden pesän ja näytät kuningattarelle kaapin paikan? Kokeile nyt jos uskallat!

Frankenstein

Kaikkien hirvittävien hirvitysten äiti, Frankensteinin hirviö, seikkailee nimeään kantavassa pelissä, joka perustuu vuonna 1931 tehtyyn klassikkoelokuvaan.

Tiedemies Henry Frankenstein on avustajansa Fritzin kanssa luonut selkäpiitä värisyttävän olennon, joka alkaa niittämään ikävää mainetta kyläläisten keskuudessa… Pelillä on lisenssi Universal Studiosilta, joten tämä on ihka-aitoa hirviökauhua vuosien takaa.

Jos olet vanhojen, hyvien kauhuelokuvien ystävä ja haluat herätellä Halloweenin kunniaksi nostalgista tunnetta, niin pelaa Frankensteinia nyt!

Devil’s Delight

Sopivalla ripauksella huumoria varustellussa Devil’s Delightissa kerätään syntisten sieluja Vanhan Kehnon varastoon, mutta asia ei ole ihan niin yksinkertainen.

Sinun tulee ensinnäkin napata Kuolemaa hihasta (tai kaavusta) kiinni ja sen jälkeen yhdistää oikeat synnit niiden omistajiin. Vaivaako mummoa kenties ahneus, postinkantajaa kauna vai bisnesmiestä ylpeys?

Valmistaudu siis osoittamaan luisevalla sormellasi syntisiä ja langeta heille se, minkä he ansaitsevat!

Menu Title