Etusivu  » Rahapeliuutiset » Uusi Tomb Raider hedelmäpeli

Kauan odotettu Tomb Raider hedelmäpeli julkaistu

Torstai, 13.03.2008

Kevään hedelmäpelitapaus on Microgamingin Tomb Raider: Secret of the Sword hedelmäpeli. Pitkään ja hartaasti odotettu peli lunastaa sille asetetut odotukset ja voi monen pelaajan mielestä olla yksinkertaisesti tämän hetken paras netti-hedelmäpeli.

Vanha tunnelma, uusi peli

mgTomb Raider: Secret of the Sword on jatkoa Microgamingin Tomb Raider -hedelmäpelille. Se on viiden kiekon ja 30 voittolinjan videohedelmäpeli. Tunnelma peleissä on hyvin samankaltainen, mutta siihen yhtäläisyydet sitten jäävätkin - Tomb Raider: Secret of the Sword on eri peli lähes joka suhteessa.

Uuden Tomb Raider -hedelmäpelin kantava tarina vie Lara Croftia maailman eri kolkkiin, etsien muinaisen miekan kadonneita osia. Itse etsintä tapahtuu bonuspelissä (joka on muuten uskomattoman hieno), mutta jo varsinainen peli esittelee hienoja ominaisuuksia. Esimerkiksi bonuspelin aukaisemiseen vaaditaan, että passi-merkki pysähtyy jossain vaiheessa jokaiselle kiekolle vähintään kerran, näin aktivoiden kyseisen kiekon. Jos pelin aikana ei ehdi aktivoimaan kaikkia kiekkoja, ei hätää; aktivoidut kiekot jäävät pelin muistiin ja voit jatkaa peliä seuraavalla kerralla siihen, mihin edellisellä kerralla jäit.

Toinen hieno ominaisuus on Microgamingin tavaramerkkinäkin rekisteröimä Rolling Reels -toiminto. Totuttuun tapaan scatter-merkit käynnistävät ilmaiset pyöräytykset. Uutta kuitenkin on se, että ilmaisten pyöräytysten aikana voittoyhdistelmien merkit räjähtävät, luoden näin tyhjän tilan, joka täytetään tiputtamalla kiekoissa ylempänä olevia merkkejä alaspäin. Jos merkkien uudet järjestykset tuovat voittoja, lasketaan ne saman pyöräytyksen aikana saaduiksi voitoiksi. Tällöin kasvavat myös ilmaisten pyörätysten voittokerroin, joka voi kasvaa enintään viisinkertaiseksi.

Pelissä on em. ominaisuuksien lisäksi paljon muita hauskoja yksityiskohtia ja oivalluksia, jotka elävöittävät peliä ja osaltaan lisäävät tunnelmaa. Emme kuitenkaan pilaa peli-iloa puhumalla niistä sen enempää.

Tomb Raider: Secret of the Sword on hedelmäpeli, joka asettaa uudet standardit high-end -hedelmäpeleille. Se alleviivaa myös sitä suuntausta, johon hedelmäpelit ovat hiljalleen kehittymässä; pelissä on tarina, jonka kuljettamiseen pelaaja otetaan entistä enemmän mukaan. Innovatiivisuus ja yllätyksellisyys ovat tämän päivän hedelmäpeleissä kovaa valuuttaa, ja Micorgamingin uudessa Tomb Raider -pelissä sitä on ehkä enemmän kuin missään muussa hedelmäpelissä.

Muita hedelmäpelejä

Microgaming julkaisi yhdessä Tomb Raider: Secret of the Sword -hedelmäpelin kanssa kaksi muuta hedelmäpeliä. Gypsy Queen ja Rainbows End edustavat perinteisten hedelmäpelien sarjaa, joilla on edelleen hyvin laaja kannattajakunta. Molemmat ovat viiden kiekon videohedelmäpelejä, joissa on ilmaisia pyöräytyksiä ja bonuspeli. Pelit ovat tavallisen hyvää Microgaming -laatua.

Lisätiedot:
Spin Palace
Microgamining lehdistötiedote uudesta Tomb Raider -pelistä


tomb raider hedelmäpeli peli

microgaming
Rahapeliuutiset