Etusivu  » Rahapeliuutiset » Uusia hedelmäpelejä Spin Palacessa

Spin Palace Casinon uudet hedelmäpelit

Perjantai, 06.06.2008 Spin Palacessa alkoi kesäkausi. Kesää juhlistetaan kolmella uudella hedelmäpelillä.

Bomber Girls on viiden kiekon ja 20 voittolinjan hedelmäpeli. Pelin teema on nimensä mukaisesti toisen maailman pommittajatytöt, jotka vetoavat varmasti miespelaajiin. Bomber Girlsissä voit voittaa ilmaispyöräytyksiä moninkertaisilla voittokertoimilla, bonuspelissä puolestaan vedetään kortteja ja yritetään arvata seuraavan kortin arvoa suhteessa edelliseen korttiin. Bonuspelissä viidellä oikealla arvauksella voit jopa satakertaistaa voittosi!

bomber girls hedelmäpeliLucky Shot on hedelmäpeli golffareille. Se on golfhenkinen viiden kiekon ja 20 voittolinjan peli, jossa on niin ikään ilmaisia pyöräytyksia ja bonuspeli. Lisäksi erilaiset bonukset ja scatter-voitot voivat kasvattaa voittoja yllättävänkin paljon. Pidä silmät auki ennen kaikkea pelissä vilahtavien jyrsijöiden varalta, sillä ne antavat peräti 50-kertaiset voitot.

Days of the Tsar palaa Venäjän loistokkaisiin tsaarin vallan aikoihin. Ortodoksikirkkojen tornit, sipulikupolit, kuuluisat Fabergen munat ja keisarillinen kaksipäinen kotka luovat historian siipien havinaa tähän viiden kiekon ja 25 voittolinjan hedelmäpeliin. Days of the Tsarissa Tsaari
Nikolai on pelin jokerimerkki, joka tuottaa suuret voitot. Ilmaispyörätyksiä voit voittaa kerralla 25, lisäksi voittosi voit joko kaksin- tai nelinkertaistaa tuplauspelissä.

Lisätietoja: Spin Palace

Rahapeliuutiset