Etusivu  » Rahapeliuutiset » Seksirikollinen voitti 34 miljoonaa dollaria

Vapautui pari vuotta sitten vankilasta, nyt miljonääri

Maanantai, 23.06.2008 Lotto on tasa-arvoista viihdettä: kaikki voivat voittaa. Tämä kävi selvästi ilmi Yhdysvalloissa, joissa Mega Millions -loton jättipotti osui rekisteröidylle seksirikolliselle. 45-vuotias Fred Topous Jr. vapautui pari vuotta sitten vankilasta syyllistyttyään pahoinpitelyyn ja raiskauksen yritykseen. Miehen tilillä on lisäksi 80-luvulta pari asuntomurtoa.

Nyt Topous on miljonääri. Mega Millions -jättipotti oli 57 miljoonaa dollaria (noin 35 miljoonaa euroa). Mega Millionsissa päävoittoa ei kuitenkaan saa sellaisenaan tilille, vaan palkinto maksetaan vuosittain 26 vuoden ajan. Jos haluaa rahat kerralla, potti on pienempi.

Akuutista rahapulasta kärsivä ja vaimonsa kanssa useampaa työtä tekevä Topous valitsi kertamaksun ja tienaa voitostaan 34 miljoonaa dollaria (22 miljoonaa euroa). Verojenkin jälkeen jäljelle pitäisi jäädä oikein mukava potti, sillä Yhdysvalloissa tuloverotus on aika lailla helläkätisempää kuin Suomessa. Topous aikoo ostaa jättipotillaan asunnot ja maksaa lasten opiskelut.
Mega Millions lotto

 
Rahapeliuutiset