Etusivu  » Rahapeliuutiset » Löydä tosirakkautesi nettiuhkapeleistä

Tosirakkaus odottaa - nettikasinolla

Keskiviikko, 23.07.2008 Ruotsalainen mies ja yhdysvaltalainen nainen löysivät toisensa internetissä olevalta uhkapeliportaalista. Portaalin keskustelufoorumeilla tutustunut pari asui tuhansien kilometrien päässä toisistaan, mutta rakkaus syntyi ja kukoisti foorumiviestien, puheluiden, sähköpostin ja pikaviestinten avulla.

Pian pari soittelikin toisilleen päivittäin. Joulua ja uutta vuotta vietettiin yhdessä netin välityksellä. Lopulta pari kohtasi neutraalilla maaperällä Lontoossa, jossa pari vietti viikon tutustuen toisiinsa. ”Se oli ehdottomasti elämäni paras viikko”, kertoo pariskunnan ruotsalainen osapuoli, nimimerkki ”Swede”.

Parin suhde toimi niin hyvin, että ”Swede” päätti lopettaa antiikkihuutokauppaan keskittyvän yrityksensä ja muuttaa Yhdysvaltoihin. ”Swede” muutti huhtikuussa Yhdysvaltoihin, pariskunta meni naimisiin ja nyt suunnitelmissa on aloittaa ravintola Route 66:lle New Mexicoon.

Kukapa uskoisi tosirakkauden löytyvän netin uhkapelifoorumeilta, mutta niin se vain on, rakkaus ei kysy aikaa tai paikkaa...
Rahapeliuutiset