Etusivu  » Rahapeliuutiset » Paddy Power antoi kertoimet Barack Obaman salamurhalle

Paddy Powerilta kertoimet Obaman salamurhalle

Maanantai, 10.11.2008

Irlantilainen Paddy Power -vedonlyöntifirma on tarjonnut kertoimia sille, että vastikään Yhdysvaltain presidentiksi valittu Barack Obama salamurhataan ensimmäisen presidenttikautensa aikana. Tarkkaan ottaen vedonlyönnissä oli kyse siitä, että Obama ei suorita ensimmäistä kauttaan loppuun asti, mistä tahansa syystä mukaanlukien salamurha.

Obaman mahdollinen murhatuksi tuleminen on ollut yksi puheenaiheista vaalien jälkeen, varsinkin kun Obaman ja John F. Kennedyn välillä nähdään muitakin yhtäläisyyksiä. Vedonlyöntiä aiheesta pidettiin kuitenkin täysin mauttomana. Asiasta on kohistu brittimedioissa viikonloppuna ja Yhdysvaltojen Irlannin suurlähetystö piti vedonlyöntikohdetta ”täysin asiattomana”.

Kilpailija William Hill julkisti hurskastelevan lehdistötiedotteen, jonka mukaan William Hill ei missään nimessä antaisi kertoimia yhtään kenenkään kuolemalle tai vakavalle loukkaantumiselle. Kysyntää kohteelle kuitenkin on, niin William Hillin kuin Paddy Powerin mukaan.

Paddy Power antoi Obaman salamurhalle 12-1 -kertoimet. Yhä voimassa olevista vedonlyönneistä joukkojen vetäminen Irakista tapahtuu Paddy Powerin mukaan todennäköisyydellä 2-5, nettiuhkapelin laillistaminen saa kertoimen 6-1, marihuanan laillistaminen kertoimen 12-1 ja kaikkien aseiden kieltäminen kertoimen 100-1.

Rahapeliuutiset