Etusivu  » Rahapeliuutiset » Nettibingo kasvattaa suosiotaan

Nettibingolla yhä enemmän pelaajia

Torstai, 12.06.2008 Britit ovat todellakin innostuneet pelaamaan nettibingoa. Tuoreimpien tietojen mukaan britit käyttävät nykyään yli 600 miljoonaa puntaa (yli 750 miljoonaa euroa) vuodessa nettibingon pelaamiseen.

Tiedot perustuvat BingoPort.co.uk:n tekemään seurantaan, joka tarkkailee kaikkia merkittäviä bingo-operaattoreita Englannissa. Arvio on tarkin tämän hetkinen kuva nettibingobisneksen tilasta, sillä bingo-operaattorit eivät ymmärrettävistä syistä ole erityisen kiinnostuneita julkistamaan yksityiskohtaisia tulostietoja.
Mielenkiintoista on myös se, ettei Englannin nettibingomarkkinoilla ole tällä hetkellä ylivoimaista markkinajohtajaa, vaan kilpailu eri operaattorien välillä on tiukkaa ja tilanne tasainen.

Kilpailu markkinaosuuksista koituu luonnollisesti pelaajien eduksi, sillä operaattorien on tarjottava pelaajille herkkuja kasvattaakseen markkinaosuuksia. Suuria jättipotteja ja muuta kampanjointia onkin odotettavissa entistä enemmän.

Nettibingo Suomessa

Maria BingoBingoinnostus on hiljalleen ollut levittäytymässä lännestä kohti Suomea. Ruotsissa peli löi itsensä läpi vajaat pari vuotta sitten, Suomeen nettibingo on ollut tosissaan tuloillaa viimeisen puolen vuoden ajan. Meillä markkinajohtaja on suomenkielinen MariaBingo, jossa voit pelata parhaimmillaan kymmenien suomalaisten bingon harrastajien kanssa.
 
 
 
 
Rahapeliuutiset