Microgaming-uutuudet lokakuulle

Microgaming on tuonut taas kolme uutta hedelmäpeliä saataville. Pelit löytyvät kattavasti Microgaming-casinoilta, joita ovat muun muassa Spin Palace, Betway ja Roxy Palace.

Ensimmäinen on lokakuun Halloween-teemaan sopiva Monster in the Closet. Tämä viisirullainen 50 linjan hedelmäpeli on täynnä mörköjä, kummajaisia ja kaikkea pelottavaa. Muista etsiä pääkalloavaimia, joilla pääset bonuspeliin, jossa voit saada jopa 200-kertaisia voittoja.

Toinen uutuus on Tiger’s Eye, erittäin näyttävä viisirullainen hedelmäpeli, jossa metsästät viidakon kallisarvoisimpia aarteita, muta samalla varot sen villiä luontoa. Pelissä on tarjolla paljon ilmaisia pyöräytyksiä, joissa voitot nousevat jopa kymmenkertaisiksi.

Viimeinen uutuus on sadonkorjuun juhlaa. Steinfest-hedelmäpeli juhlistaakin pitkää saksalaista Oktoberfestin perinnettä ja rullat pursuavat niin vaahtoavia kolpakoita kuin herkullista ruokaa. Pelissä on poikkeuksellisesti tarjolla kaksi eri scatter-symbolia, joiden avulla varmistat suuremmat voitot.

Mene Spin Palaceen kokeilemaan uutuuksia »