Etusivu  » Rahapeliuutiset » Michael Jackson esiintymään Las Vegasiin?

Popin kuningas Vegasiin?

Tiistai, 17.06.2008 Michael Jackson on melkoisissa taloudellisissa vaikeuksissa, eikä urakaan vedä. Tällöinhän on vain yksi ratkaisu: lähteä Vegasiin esiintymään. Jackson on ollut yhteistyössä Colony Capitalin kanssa. Colony Capital on losangelesilainen firma, joka taannoin osti Jacksonin Neverland-ranchin. Colony Capital omistaa Las Vegasin Hiltonin, josta tulisi Jacksonin kotiareena.

Michael JacksonSopimuksia ei ole vielä tehty, mutta huhujen mukaan Jackson saattaisi esiintyä Vegasissa jopa 180 kertaa vuodessa. Jotain Jacksonin on joka tapauksessa tehtävä selvitäkseen 23 miljoonan dollarin (noin 15 miljoonaa euroa) veloistaan. Toinen vaihtoehto on 20-30 kertaa vuodessa esitettävä spektaakkeli, jossa esiintyisi Michaelin lisäksi muita Jacksonin veljeksiä.

Las Vegasiin ovat uransa ehtoopuolella suunnanneet monet viihde-elämän tähdet: esimerkiksi Donnie ja Marie Osmond, Cher ja Bette Davis. Elviksenkään kohdalla ei voi unohtaa Las Vegasin merkitystä. Ei Vegas sentään aina pelkkä päätepiste ole: pitkään Vegasissa esiintynyt Celine Dion esimerkiksi on palannut maailmankiertueelle uuden levyn myötä.
Rahapeliuutiset