Etusivu  » Rahapeliuutiset » 5,5 miljoonan dollarin hedelmäpeli voitto Suomeen

5,5 miljoonan dollarin hedelmäpeli-jättipotti Turkuun

Keskiviikko, 23.04.2008

Suomalainen mies Turusta on voittanut kautta aikain toiseksi suurimman netti-hedelmäpelin jättipotin. Nimimerkillä Klaus E. (Claws) pelannut suomalaismies voitti Mega Moolah -hedelmäpelissä 0.50 centin panoksella huikeat 5,5 miljoonaa dollaria.

Alustavien tietojen mukaan Klaus oli voitostaan luonnollisesti ällikällä lyöty. Tärisevät kädet ja yllätyksen tuoma epävarmuus vaihtui kuitenkin juhlintaan, kun voitto varmistui. Voittorahoilla Klaus aikoo kuulema ensi töikseen maksaa pois asuntovelat ja pitää kunnon loman jossain päin maailmaa.

Heikentynyt dollarin kurssi ei liiemmin himmennä voiton arvoa - dollarin nykykurssillakin voitto on euroissa laskettuna noin 3,5 miljoonaa euroa.

Progressiiviset jättipotit

Satumaiset voitot netti-hedelmäpeleissä ovat mahdollisia, kun ne ovat ns. progressiivisia, eli kasvavia jättipotteja. Tällöin jokaiseen pelistä syötetystä rahayksiköstä pieni osa menee jättipotin kasvattamiseen, jonka joku onnellinen aikanaan voittaa. Mega Moolah on juuri tällainen hedelmäpeli.

Mega Moolah kuuluu Microgamingin jättipottiverkostoon. Tämä tarkoittaa, että Mega Moolah hedelmäpeliä voi pelata monessa eri netticasinossa, ja että missä tahansa sitä pelataankin, aina pieni osa panoksesta menee jättipotin kasvattamiseen.

Mega Moolahia voi pelata esimerkiksi suomenkielisessä Spin Palacessa.

Klausin voiton myötä Mega Moolahin jättipotti pieneni tuntuvasti, mutta siitä huolimatta se on edelleen kunnioittettavat 2,8 miljoonaa dollaria.


Lisätietoja:
Spin Palace
Microgamingin lehdistötiedote Klausin voitosta


mega moolah hedelm�peli