Etusivu  » Rahapeliuutiset » Täysin laillista nettiuhkapeliä

Jenkit takaisin nettivedonlyönnin pariin

Tiistai, 17.06.2008 Nuori nettiyrittäjä Victor Palmer on kehitellyt netissä toimivan uhkapelijärjestelmän, joka on täysin laillinen Yhdysvalloissa, toisin kuin useimmat perinteiset uhkapelitavat. Ratkaisu on hyvin
yksinkertainen: pelaajat eivät pelaa omalla rahallaan.

Palmerin Centsports.com:in idea on näppärä. Pelaajat saavat pelirahaa 10 senttiä, jonka he voivat sijoittaa mihin tahansa vedonlyöntiin, jonka Las Vegasin vedonvälittäjät tarjoavat. Mahdolliset voitot kertyvät pelaajan tilille, josta ne voi investoida uusiin vetoihin. Kun pelitilillä on 20 taalaa, rahat saa itselleen. Jos pelaaja häviää, tilille napsahtaa uudet kymmenen senttiä.

Voittojen rahastaminen ei ole kuitenkaan aivan yksinkertaista, sillä tarjolla on vain rajallinen määrä rahaa, josta pelaajat joutuvat kilpailemaan. Kaikkea ei siis voi saada ilmaiseksi. Mainosrahoitteinen sivusto joutuu luonnollisesti rajoittamaan ulos annettavaa rahaa.
Innostuneita mainostajia sentään riittää.

Sivuston perustaja Victor Palmer on jonkinlainen lapsinero: yliopistosta 16-vuotiaana valmistunut nuorukainen on jo 26-vuotiaana väitellyt tohtoriksi ja ilmeisesti matkalla kohti menestystä, jos CentSportsin idea vain viehättää pelaajia.

CentSports logoRahapeliuutiset