Etusivu  » Rahapeliuutiset » Pelioperaattori bwinin asiakkaita yritetty huijata

Phishing-hyökkäys bwinin asiakkaita kohtaan

Maanantai, 25.05.2009

Pelioperaattori bwinin asiakkaita on yritetty viime päivien aikana huijata phishing-hyökkäyksillä. Pelaajille on lähetetty bwinin nimissä sähköpostia, joissa pelaajille on mainostettu erinomaisia palkintoja tarjoavaa arvontaa. Kilpailuun osallistuminen on edellyttänyt kirjautumista bwinin sivuille. Sähköpostissa oleva linkki ei kuitenkaan johda bwinin sivuille vaan samannäköiselle huijaussivulle.

Nettipokerifoorumien mukaan liikkeellä on ollut toistakin huijausta, jossa pelaajien kerrotaan voittaneen palkinnon, mutta sen lunastaminen edellyttää $500 talletusta. Lisäksi pelaajien kehotetaan olemaan kirjautumatta tililleen seuraavan neljän päivän aikana – ilmeisesti tili tyhjennetään sillä välin.

Bwin tutkii tapausta ja pyytää kaikkia huijauksen kohteeksi joutuneita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun välittömästi. Internetcasinot.com muistuttaa kaikkia lukijoitaan varomaan phishing-hyökkäyksiä ja tarkistamaan sähköpostissa saadut linkit kirjautumissivuille. Oletko varmasti sillä sivulla, jolle haluat kirjautua?

Rahapeliuutiset