Betsonissa jälleen iso voitto

6.3.2008

Betssonin Arabian Nights hedelmäpeli on jälleen antanut ison jättipotin. Tällä kertaa jättipotti matkasti islantiin, kun nimimerkillä Kári Ó pelannut islantilaispelaaja voitti helmikuun lopussa 122 000 euroa. Voitto oli jo toinen iso voitto kuukauden sisällä kyseisessä Arabian Nights -pelissä. Edellinen jättipotti, 1,1 miljoonaa euroa meni ruotsalaiselle Niklas Karlssonille.

”Kaksi isoa jättipottia lyhyen ajan sisällä on hyvin harvinaista, mutta täysin mahdollista”, Betssonista kerrotaan. ”Olemme luonnollisesti erittäin iloisia, että Arabian Nights -hedelmäpelistä on muodostunut asiakkaillemme todellinen kultakaivos”, yhtiön edustaja maalailee.

Voitollaan Kári Ó kiilaa Betssonin kaikkien aikojen jättipottien kärkikastiin. Vain kourallinen pelaajia on voittanut Betsonissa häntä suuremman jättipotin. Edelliset jättipotit on voitettu Super Lucky Frog ja Gold Rush -hedelmäpeleissä.

Pienempiä voittoja Suomeen

Ruotsi, Islanti.. onko kenties seuraavaksi vuorossa Suomi? Suomalaiset pelaajat ovat toistaiseksi päässeet juhlimaan vain pienempiä voittoja Betssonissa. Viimeeksi Raija R. voitti helmikuussa Super Lucky Frogissa yli 49 000 euroa ja Mirva M. Jungle Kenossa 21 000 euroa.

Kokeile onneasi Betsson Casinolla