Etusivu  » Rahapeliuutiset » Maaliskuun hedelmäpelit Betssonissa

Betssonin uudet hedelmäpelit

Keskiviikko, 05.03.2008

Kevään kunniaksi Betsson ilahduttaa pelaajia julkaisemalla peräti kolme uutta hedelmäpeliä. Tarjolla on jokaiselle jotakin -tyyliin kolme hyvin erilaista peliä, jotka laajentavat kivasti Betssonin hedelmäpelivalikoimaa.


Geisha Wonders
Suositut Icy Wonders ja Tiki Wonders -hedelmäpelit saavat seurakseen uuden Wonders-sarjan pelin: Geisha Wonders. Japanilaisteemaa noudatteleva Geisha Wonders on viiden kiekon ja 30 voittolinjan videohedelmäpeli, jota ilo katsella ja pelata.

hedelmäpelejäWonders-sarjan hedelmäpeleihin tutustuneet pelaajat tuntevat olonsa heti kotoisaksi, sillä Geisha Wonders on tuttua kauraa. Mukana ovat tutut Mega Wonder ja Wonder -jättipotit, wild-merkit ja ilmaiset pyöräytykset. Bonuspeliä ei Geisha Wondersissa ole.

Mega Joker
Perinteistä hedelmäpelaamista edustaa Mega Joker. Peli on sukua erittäin suositulle Jackpot 6000 -hedelmäpelille, mutta sisältää enemmän toimintoja ja voittoyhdistelmiä.

Mega Jokerissa on kaksi kappaletta kolmen kiekon ja viiden voittolinjan peliä. Pelaaja voi pelin alussa määritellä kolikon arvon, sekä valita pelaako yhdellä, vai kymmenellä panostasolla. Muita vaihtoehtoja ei ole. Jos pelaaja voittaa maksimipanoksella, hän voi nostaa voitot tai halutessaan pelata ns. supermeter -tilassa. Hän voi tällöin voittaa korotettuja voittoja tai peräti progressiivisen jättipotin.

Mega Joker erottuu muista hedelmäpeleistä edukseen omaperäisellä otteella ja sille voi povata vähintään Jackpot 6000:n veroista suosiota.

Relic Raiders
Sokerina pohjalla on luvassa muinaisaarteiden metsästystä. Tulevan Indiana Jones -leffan alla tunnelmaa nostatetaan Betsonissakin mielenkiintoisella Relic Raiders -hedelmäpelillä. Viiden kiekon ja 50(!) voittolinjan hedelmäpeli tarjoaa paljon hupia, pelin ehdottomasti hauskin osuus on bonuspeli.

Bonuspelissä pelaajan on löydettävä neljän entisajan sivilisaation muinaisjäännettä. Matka vie maanosalta toiselle arkeologisiin kätköihin, joista muinaisjäänteet saattavat löytyä. Neljä muinaisjäännettä tuo pelaajalle yllätysvoiton. Se, mikä se on, jääköön tässä kuitenkin salaisuudeksi - jokainen voi itse käydä sen hakemassa.

Vaikka Relic Raidersissa ei ole progressiivista jättipottia, voi siinä kuitenkin voittaa enintään 200 000 euroa.


Lisätiedot:
Betsson

aarteenmetsästys

Rahapeliuutiset