3 Card Solitaire – pasianssia rahasta

NeoGames-softaa käyttäviltä sivuilta löytyy hauska 3 Card Solitaire, joka on perinteinen pasianssi, jota jokainen on varmasti joskus tietokoneella hakannut. Etenkin kaikille vanhoja Windowseja käyttäneille peli on takuuvarmasti tuttu. 3 Card Solitaire antaa mahdollisuuden pelata vanhaa klassikkoa rahasta.

3 Card Solitaire eroaa useimmista rahapeleistä siinä, että se on aito taitopeli. Hyvin treenannut pasianssinlatoja saa pelin läpi ja voitot kotiin useammin kuin huolimaton lätkijä.

Pelaa pasianssia näillä sivuilla

PelisivustoKuvausPelaa
karambaKaramba
Uusille pelaajille vitonen ilmaista pelirahaa!
Pelaa »
hopaHopa
Helppokäyttöinen, pääasiassa arpoihin keskittynyt rahapelisivusto.
Pelaa »

Vanha kunnon pasianssi – rahapelinä!

3 Card Solitaire pasianssi
Jes, pasianssi menee läpi! Voitot kotiin!

Peliohjeet

Valitse ensin panos. Minimipanos on oudosti 1,04 euroa, mikä selittyy sillä, että panos säädetään pakan korttia kohden. Korttipakassa on 52 korttia, joten kahden sentin minimipanoksella pelin hinnaksi tulee tuo 1,04 euroa.

Panos vaikuttaa voittoihin. Voitto korttia kohden on neljä kertaa panoksen verran, eli euron panoksella voitto on neljä euroa. Tämän rahan tienaa aina, kun saa siirrettyä kortin yläreunan keruupakkoihin.

Sitten vain pelaamaan! Tavoitteena on siis saada yläreunan pinoihin kaikki maat omiin nippuihinsa, ässästä ylöspäin. Pöydässä kortteja voi siirrellä pinosta toiseen, kun kortit menevät laskevassa järjestyksessä kuninkaasta alaspäin ja väri vuorottelee punaista ja mustaa.

Jos saa pöytään tyhjän sarakkeen, siihen saa siirtää kuninkaan. Jos peli jää jumiin, pakasta voi kääntää kolme korttia, joista päällimmäisen saa pelata pöytään, jos se vain sopii. Huomaa kuitenkin, että pakan saa kelata läpi vain kolme kertaa, sen jälkeen peli on ohi, kun kortteja ei pysty enää siirtelemään.

Koska kortin siirtäminen ylöspäin on neljä kertaa tuottoisampaa kuin yhden kortin hinta, omilleen päästäkseen on saatava nostettua ylös vain 13 korttia, eli kun saa kaikki maat ylös kolmoseen asti ja yhden nelosen päälle, loppu on silkkaa voittoa.