Bingon säännöt

Bingon säännöt on todella helppo oppia! Nämä säännöt lukaisemalla olet parissa minuutissa valmis pelamaaan bingoa.

Parhaat nettibingot

Bingohalli
Kuvaus
Pelaa
betssonHyvä bingo, nettiarpoja, casino ja muut rahapelit.
Siirry » Betssoniin
unibetMonipuolinen rahapelisaitti, hyvä bingo.
Siirry » Unibetiin
mariabingoBingoon keskittynyt saitti, mutta myös hedelmäpelejä.
Siirry » MariaBingoon

Bingo on kiistatta yksi hauskimmista nettipeleistä ja voit pelata sitä yksinpelinä tai yhdessä muiden pelaajien kanssa. Halusitpa pelata kummalla tavalla tahansa, nämä säännöt pätevät.

Helpointa bingoa on opetella pelaamalla sitä. Nettibingosivut opettavat pelin säännöt kaikille halukkaille, eikä pelaaminen ole vaikeaa. Mene nettibingoon, tee pieni talletus ja kokeile – pelit on tehty mahdollisimman yksinkertaisiksi ja selkeiksi. Pelaamalla oppii parhaiten!

Bingo lyhyesti

Bingokortteja

  • Pelin tavoite on saada kortille pysty-, vaaka- tai viistorivi arvotuista numeroista.
  • Kone merkitsee numerot kortille automaattisesti ja huutaa bingot puolestasi.
  • Jos saat rivin aikaiseksi, voitat rahaa!

Helppo juttu!

Bingon säännöt perusteellisemmin

Bingossa pelin tarkoitus on saada arvotuista numeroista viiden numeron suora joko pystyyn, vaakaan tai viistoon.

Peliä pelataan bingokortilla, joita on pelistä riippuen pelattavissa yksi tai useampia. Oheisessa kuvassa on Betssonin rubiinibingon kortteja. Bingokortti muodostuu 5×5 numeron ruudukoista, joiden sisälle tulee saada viiden suora. Pelaaja, joka ensimmäisenä saa suoran ja huutaa ”Bingo!”, on voittaja.

Voitosta maksetaan nettibingossa rahasumma. Voittosumma riippuu siitä, kuinka paljon pelissä on pelaajia – se on tietty osa pelaajien maksamista pelimaksuista. Luonnollisesti on reilua, että useamman pelaajan pelissä voitto on suurempi, sillä silloin voittaminen on myös vaikeampaa.

Pelin kulku

Ennen arvontaa pelaaja ostaa haluamansa bingokortit, minkä jälkeen aletaan arpoa bingonumeroita. Pelaajan tehtävä on merkitä bingokortteihinsa arvotut numerot ja seurata mahdollisten suorien kehittymistä.

Arvonta etenee niin pitkään, kunnes joku pelaajista saa suoran. Kun pelaajalla on suora, hänen täytyy huutaa ”Bingo!”.

Jos kaksi pelaajaa saa voittosuoran samalla numerolla, pelaaja, joka huutaa ensiksi ”Bingo”, on voittaja. Arvonnan päätyttyä suoritetaan voitonjako.

Nettibingo

Netissä ei tarvitse itse huutaa, vaan tietokone huolehtii bingojen huutamisesta ja voittojen vaatimisesta automaattisesti. Voit siis keskittyä jännäämään bingopelin etenemistä. Useamman kortin pelaaminen kerralla käy huomattavasti helpommin kuin perinteisessä bingossa, kun ei tarvitse enää pitää hirveää kiirettä, että ehtii merkitä numerot joka korttiin.

Bingon pelaaminen ei oikeastaan voisi olla enää helpompaa. Ennen kierroksen alkua valitset, montako korttia haluat, sitten vain katselet kun numerot osuvat kohdalleen.

Tutustu myös muihin hauskoihin netin rahapeleihin. Hedelmäpelit ovat netissä hauskaa pelattavaa ja niitä löytyy myös kaikilta bingosaiteilta.