Ilmaiset arvat suomalaisille

Sanotaan että on lottovoitto syntyä Suomeen. Tällä kertaa se voi olla myös arpavoitto! Netin suurin raaputusarpoja ja nettiarpoja tarjoava pelisivusto on päättänyt tarjota suomalaisille kunnon edut ja se jos mikä on mukavaa, sillä nyt tarjolla on täysin ilmaista pelirahaa.

Kaikki suomalaiset saavat juuri nyt netin suurimmalta arpasivulta viisi euroa täysin ilmaista pelirahaa.

pelaamaan

Tästä saat 5€ ilmaista arparahaa

Toimi näin: Rekisteröidy nappulasta sivustolle ja raaputa haluamasi ilmaiset arvat. Jos onni potkii, vain taivas on rajana: muhkeimmat arvat tarjoavat jopa 200 000 euron päävoiton! Siis ihan jotain toista kuin ässäarvat, Luontoarvat ja muut perinteiset suomiarvat.

Paljon enemmän voittoja

Sampo arpa
Sampo-arpa on suomalaisille tehty nettiarpa

Netissä joka kolmas arpa voittaa. Perinteiset suomiarvat kuin Casino-arpa tarjoavat voiton n. joka kymmenennellä arvalla. Nettiarvoilla voitat siis kolme kertaa useammin. Ero on niin valtava, että sitä on aluksi vaikea ymmärtää. Miten se on mahdollista?

Nettiarpojen ja suomiarpojen ero on mahdollista siten, että että nettiarvat ovat anteliaampia kuin perinteiset suomiarvat. Suomalaiset arvat ovat melkoisia pihtareita ja tarjoavat todella niukasti voittoja verrattuna muunmaalaisiin arpoihin.

Netti tuo kansainväliset arvat suomalaisten pelaajien ulottuville, joten nyt mekin pääsemme nauttimaan ulkomaalaisten arpojen Suomea tuhdimmista voitoista.

Mistä ero voittoprosenteissa johtuu? Yksinkertaisesti siitä, että ulkomailla on enemmän kilpailua. Suomessa arpoja myy vain Veikkaus, joten se voi pihistellä voitoissa miten haluaa. Ulkomailla tämä ei tule kysymykseen, koska netissä on paljon arpafirmoja.

Turvallista kansainvälistä pelaamista

Ulkomaisia yhtiöitä ei ole syytä pelätä. Vaikka perinteiset R-kioskilta ostetut suomiarvat tuntuvat varmasti tutummilta kuin netissä raaputettavat arvat, niillä ei ole juuri turvallisuuseroa.

Suosittelemamme viiden euron tarjous tulee internetin suurimmalta arpayhtiöltä Hopalta. Sillä on kokonaan suomenkielinen sivusto ja suomenkielinen asiakaspalvelu. Rahansiirrot (eli rahojen tallettaminen ja voittojen nostaminen) tapahtuu omassa verkkopankissasi. Toimintaa valvoo maailman suurin järjestäytynyt peliviranomaisten ryhmä, eli Maltan Lottery & Gaming Authorities.

Koska Hopa.com toimii Maltalta käsin, voit huoletta voittaa millaisen jättipotin tahansa: aivan kuten perinteisten suomiarpojen voitot, myös nämä arvat tarjoavat verottomat voitot. Jos voitat päävoiton, eli 200 000 euroa, voit ostaa sillä asunnon (tai mitä nyt haluatkaan), eikä verottajalle tarvitse maksaa mitään – melko mukavaa, vai mitä?

Paremmat voitot, isompi pelivalikoima ja vielä ilmaista pelirahaa – jos perinteiset suomiarvat ovat mieleesi, niin pidät näistä nettiarvoista varmasti.

Mene pelaamaan Hopaan »