BringIt tuo rahan mukaan videopeleihin

24.11.2008

Yhdysvaltalainen BringIt on julkaissut beta-version nettiuhkapelisivustostaan, joka mahdollistaa videopelien pelaamisen rahapanoksilla. Pelit ovat laillisia, sillä videopelit ovat taitopelejä, toisin kuin uhkapelit.

Järjestelmä toimii millä tahansa pelikoneella ja pelillä, joka vain tukee nettipelejä. Beta-vaiheen aikana tarjolla on muun muassa Madden NFL 2009, Gears of War 2, FIFA 2009, Halo 3, Guitar Hero 3, Rock Band 2, Super Smash Bros Brawl ja Mario Kart.

Panokset voivat vaihdella dollarista 100 000 dollariin peliä kohti. Osallistumismaksut kerätään erityiselle tilille, jossa ne pidetään, kunnes voittaja on selvillä. Voittaja tienaa koko potin, josta BringIt ottaa itselleen 10 % siivun. BringIt tarjoaa pelaajille neutraalin tuomarin palveluita ja pelaajapalautejärjestelmän, jonka avulla pelaajat voivat selvittää toistensa tason ennen haasteen hyväksymistä.

BringIt tarjoaa pelaajalähtöisen tavan hyödyntää peleissä hankittuja taitoja rahan tienaamiseen. Rahasta pelaaminen lisää pelaamisen jännitystä ja luonnollisesti hyödyttää taitavia pelaajia taloudellisesti. Saitin odotetaan kattavan lähes koko Yhdysvallat vuoden loppuun mennessä. Yhdeksässä osavaltiossa palvelu on kuitenkin laiton.