Toimi nopeasti, saat 30 ilmaiskierrosta

22.8.2013

Magic PortalsHaluatko 30 ilmaiskierrosta ComeOnin uuteen Magic Portals -hedelmäpeliin? Se onnistuu helposti, kun vain toimit nopeasti. Jos pelaat tänään to 22.8.2013 vähintään 250 kierrosta Magic Portalsia, saat huomenna 30 ilmaiskierrosta peliin. Jos 250 kierrosta tuntuu liian kovalta määrältä, voit pelata sata kierrosta ja kuitata 10 ilmaiskierrosta.

Panoksen hinnalla ei ole väliä kunhan pelaat oikealla rahalla, pelaamalla tienattuja ilmaiskierroksia ei lasketa ja kierrokset pitää pelata torstain aikana – siinä tämän kamppiksen säännöt kokonaisuudessaan.

Magic Portals on ComeOnin uusin hedelmäpeli, joka suorastaan tihkuu mystiikkaa. NetEntin kehittämässä pelissä tuli, jää sekä salamat voivat muuttaa symbolit villeiksi. Jos kaksi samaa symbolia ilmestyy portaaleihin, kaikki kyseiset symbolit rullilla muuttuvat villeiksi. Jos portaaleihin osuvat symbolit ovat Free Spins -symboleita, saat 10 ilmaispyöräytystä, joiden aikana taianomaisia portaaleja on 2 enemmän oikeanpuoleisessa kiekossa kasvattaen mahdollisuuksiasi lisätaikojen näkemiseksi kiekoilla!

Voittoja löytyy 64 000 kolikkoon asti, joten Magic Portals on ehdottomasti kokemisen arvoinen seikkailu, jossa voi tapahtua melkein mitä tahansa!

Mene pelaamaan »