Tarjouskampanja Mr Greenillä

16.4.2013

Puutarhuri Mr GreenMr Green aloitti kevään kunniaksi tarjouskampanjan tänään. Talleta vähintään 30€ tänään, niin saat huomenna tilillesi 30 ilmaiskierrosta Evolution-hedelmäpeliin. Ilmaiskierrokset tulevat tilillesi automaattisesti klo 14.

Seuraavan 13 päivän aikana Mr Greenin kampanjasivuilta löytyy joka päivä joku mehukas tarjous, jonka voit napata itsellesi. Tarjoukset saadakseen on oltava tallettanut pelaaja, eli jos mielit kampanjaeduista nauttia, kannattaa käydä tallettamassa saman tien. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Mr Greenille, nyt onkin hyvä hetki tutustua yhteen Suomen suosituimmista netticasinoista: Mr Greenille virtaa tällä hetkellä uusia pelaajia hirmuista vauhtia.

Kampanjan tarjouksista saa vähän osviittaa, kun kurkistaa kampanjasivun säännöt ja ehdot -osastolle. Luvassa on ainakin kisa, jossa pienimmän uniikin talletuksen tehnyt pelaaja voittaa iPadin. Jaossa on myös 1000 euron lahjakortteja CDON.fi-verkkokauppaan. Luvassa on myös 40% Earth Day -bonus, arvatenkin 22.4. olevana Earth Daynä. Mielenkiintoista kampanjaa on siis luvassa!

Mene tallettamaan Mr Greenille »