Jack Hammer -turnaus Unibetilla

19.5.2011

Jack Hammer turnausUnibet Casino järjestää tällä viikolla turnauksen Jack Hammer -hedelmäpelistä. Turnaus on tarjolla vain suomalaisille pelaajille ja sen palkintopotissa on yhteensä 3000 euroa. Voittaja kuittaa turnauksesta maukkaan 1000 euron siivun.

Turnaus on jo täydessä vauhdissa. Osallistut turnaukseen automaattisesti kun pelaat Jack Hammeria maanantaihin 23.5. mennessä vähintään 20 kierrosta oikealla rahalla. Turnaustuloksesi on paras 20 peräkkäisen kierroksen putkesi. Parhaan tuloksen tehnyt kuittaa 1000 euron palkinnon, kakkonen saa 400 euroa, kolmas 200 euroa ja yhteensä rahapalkinnon saa 30 parasta pelaajaa.

Jack Hammer on tyylikäs sarjakuvamainen hedelmäpeli, jossa kovaotteinen yksityisetsivä Jack Hammer jahtaa pahaa tohtori Wütenia. Tyylikkään ulkokuoren alta löytyy teknisesti edistynyt hedelmäpeli, jossa on 25 voittolinjaa ja tuottoisa Sticky Win -toiminto, jossa voittokuviot voivat jäädä kiekoille paikoilleen tuottamaan lisävoittoja myöhemmillä pyöräytyksillä. Pelistä voi voittaa jopa 250 000 kolikon päävoiton.

Osallistu turnaukseen »