Spin Palacen maaliskuun uutuudet

Spin Palace on julkaissut tiedot maaliskuun uutuuspeleistä. Ensimmäinen uutuus on hedelmäpeli, joka on teemaaltaan erittäin lähellä suomalaisia ja toisena uusi Gold Series -pokeri, joka tuo jotain aivan uutta peliin. Kolmantena saadaan alkuasukasteemainen hedelmäpeli.

Ensimmäinen hedelmäpeliuutuus on nimeltään CashOccino ja perustuu, mihinkäs muuhunkaan kuin kahviin. Pelin koko visuaalinen puoli on erilaisia kahveja ja koko pelin värimaailmakin on kuin uitettu hyvässä kahvissa. Peli itse on viiden rullan hedelmäpeli, jossa on paljon suuria voittoja ja erilaisia ominaisuuksia, kuten scatter-symbolit, joilla voit saada jopa 30 ilmaista pyöräytystä triplavoitoin.

Pokeriuutuus Gold Series -peleihin on nimeltään Triple Action Holdem Bonus Poker. Pelin erikoisuus onkin siinä, että sitä ei pelata tavallisella korttipakalla, vaan 28 kortin erikoispakalla, jossa on vain kortit ysistä ylöspäin. Pelaaja otteleekin tällä kertaa jakajaa vastaan ja pelissä on suuri lista erilaisia vetomahdollisuuksia ja voittokeinoja.

Kolmas uutuus on alkuasukasaiheinen Tribal Treasure -hedelmäpeli, josta voit voittaa jopa 100 000 kolikon päävoiton. Pelissä voi voittaa kymmenen ilmaispyöräytystä jopa viisinkertaisin voitoin, jos onnistuu kohtaamaan kymmenen jumalkuvaa.

Kokeile uutuuksia Spin Palacessa