Mega Fortunen potti meni Norjaan

27.9.2011

Maailmanennätyslukemat kirjannut Mega Fortune -jättipotti meni Norjaan. Potin voitti 20-vuotias opiskelija Hordalandin maakunnasta. Voittaja pelasi Betssonilla.

Voittaja saapui kotiin leffaillan jälkeen ja nappasi läppärin mukaan sänkyyn. Vedonlyöntiä harrastava pelaaja ei ole juuri casinolla pelaillut, mutta kun pelitililtä löytyi ilmaisia kierroksia Mega Fortuneen ja potti oli iso, hän päätti kokeilla onneaan.

Hyvä päätös, sillä se tuotti 11,7 miljoonan euron potin.

”Tämä on uskomatonta, en voinut uskoa sitä todeksi. Minun täytyi soittaa veljelleni ja muutamalle ystävälleni,” jackpotin voittaja kertoi Betssonille.

”En ole oikein vielä ymmärtänyt koko asiaa. Shokin vuoksi en pystynyt nukkumaan ennen klo 06.00 aamulla! Tämän jälkeen heräsin jälleen klo 07.00. Nukkuminen oli mahdotonta, koska tärisin ja hikoilin. En ole vielä miettinyt mitä tulen tekemään voittorahoillani. Minun täytyy ensin yrittää rauhoittua ennen kuin voin miettiä koko asiaa!” voittaja sanoi.

”En ikinä edes villeimmissä unelmissani kuvitellut, että voisin voittaa 11,7 miljoonan euron jackpotin. Mutta se tapahtui ja olen ikionnellinen siitä.”

Pelaa sinäkin Betssonilla »