Miljoonapotti Major Millionsista

7.5.2012

Major MillionsMicrogamingin jackpot-peli Major Millions tuotti viikonloppuna jälleen uuden miljonäärin. Onnekas voittaja kuittasi pelistä 1,8 miljoonan euron jackpot-voiton. Erittäin kunnioitettava summa, etenkin kun ainakin suomalainen pelaaja saa potin puhtaana käteen, ilman että verottajalla on asiaan mitään sanomista.

Major Millions on itse asiassa kolmen eri hedelmäpelin yhteinen progressiivinen jackpot. Major Millions 3 Reel on rahakkain perinteinen kolmen kiekon hedelmäpeli. Mega Spin on turboversio, jossa voi pyöräyttää kuudet kiekot yhtä aikaa. Major Millions 5 Reel on tavallinen nykyaikainen viiden kiekon videohedelmäpeli. Yhteinen jackpot kohoaa herkästi lähelle kahta miljoonaa euroa ennen putoamistaan.

Nyt Major Millionsin jättipotti on nollattu 500 000 euroon. Jackpotit-sivultamme kannattaa katsella suurempia jättipotteja jahdattavaksi. Suurin potti löytyy tällä hetkellä Hall of Gods -pelistä, kuumin taas on Arabian Nights -pelistä. Nämä potit sekä juuri lauenneen Major Millionsin löydät kätevästi yhden katon alta CasinoEurosta, joka on todellinen jackpotinjahtaajan paratiisi.

Mene jahtaamaan jättipotteja »