Mega Fortunen potissa jo 2,7 miljoonaa euroa!

14.4.2009

NetEntin uusimman jackpot-pelin eli Mega Fortune -hedelmäpelin kasvavaa jättipottia ei ole vieläkään voitettu. Potti on päässyt siis kasvamaan oikein toden teolla ja on saavuttanut jo huikeat mittasuhteet: potissa on 2,7 miljoonaa euroa!

Bonuksen voittaminen edellyttää vähintään kolmen bonusmerkin saamista peräkkäin vasemmalta oikealle. Jos näin käy, pelaaja pääsee pyöräyttämään onnenpyörää, joka parhaassa tapauksessa tuottaa mukavan 2,7 miljoonan euron arvoisen osuman.

Bonusmerkkien saaminen riviin on kohtuullinen haaste, joten jos tavoittelee jättipottia, kannattaa ehdottomasti pelata kaikkia 25 riviä. Halvimmillaan sentin kolikolla ja pienimmällä panostasolla yksi pyöräytys maksaa vain 25 senttiä ja vaikka panostasoksi nostaisikin neljä, pyöräytys maksaa sittenkin vain euron – ja Mega Fortunessahan on toki muutenkin mukavat voitot.

Jättipottia voi tavoitella esimerkiksi Betssonilla tai Casino Eurossa, joista saatu voitto on luonnollisesti verovapaa eli 2,7 miljoonaa euroa puhtaana käteen.