Isot turnaukset Unibetilla

Unibet tarjoaa taas pelaajilleen suuria summia hedelmäpeliturnauksessa. Tarjolla on 20 000 euron suuruinen palkintopotti, josta voittaja pääsee ottamaan 5 000 euron siivun ja rahaa on tarjolla 50 parhaalle. Turnauslajina on Arabian Nights, joka itsessään sisältää jo suuria voittoja.

Turnausaika alkoi 18.7. ja päättyy maanantaina 26.7. kello 01.00 Suomen aikaa. Turnaukseen osallistuminen tapahtuu pelaamalla Arabian Nights -hedelmäpeliä vähintään 20 kierrosta oikealla rahalla turnausaikana ja olet automaattisesti mukana.

Turnauksen voittaja määräytyy sen mukaan kenellä on suurin yhteenlaskettu tulos 20 perättäiseltä kierrokselta. Tasapelin sattuessa voitot jaetaan pelaajien kesken.

Toisena turnauksena pyörii videopokeriturnaus, jossa pitää pelata nimenomaan Jacks or Better -videopokeria – se onkin paras videopokeri, vaikka Suomessa jokeripokeri onkin suositumpi. Tämä turnaus alkoi tänään ja päättyy keskiviikkona 28.7. klo 01. Osallistuminen tähänkin turnaukseen on automaattista.

Videopokeriturnaus on auki vain suomalaisille pelaajille ja potissa on 5 000 euroa, josta voittaja saa 1 500 euroa. Yhteensä rahoille pääsee 60 parasta.

Osallistu turnauksiin Unibetilla