CryptoLogicin netticasinoilla uusia pelejä

14.7.2008

Dublinilainen ohjelmistotoimittaja CryptoLogic on julkaissut uusia pelejä. Uusista peleistä löytyy niin merenalaista seikkailua tarjoavaa hedelmäpeliä kuin uudenlaista blackjackia. CryptoLogicin toimitusjohtajan Brian Hadfieldin mukaan nettipeleillä on kaksi kriittistä elementtiä: pelien on tarjottava vetoava kokemus, mielellään johonkin tuttuun hahmoon perustuen, tai sitten pelin on tarjottava tutusta ideasta uusi, freesi tulkinta.

Marvel Super Hero Sub-Mariner perustuu ensimmäiseen elementtiin: yhteen Marvelin vanhimmista supersankarihahmoista perustuva peli on jännittävä vedenalainen hedelmäpeliseikkailu, joka liittyy muiden tuttujen Marvel-hahmojen joukkoon CryptoLogicin peleihin. Sub-Mariner upottaa sukellusveneitä ja sotalaivoja puolustaessaan vedenalaista Atlantista. Todella näyttävä interaktiivinen bonuspeli tarjoaa mahdollisuuden voittaa panos 5000-kertaisena.

Blackjackin ystäville tarjotaan 4 Deck Multi Hand Video Blackjack. Uutena twistinä pelaaja voi pelata viittä kättä jopa 50 jakajan kättä vastaan. Säännöt ovat pelaajille ystävälliset: käytössä on vain neljä pakkaa, eikä jakaja ota kortteja, kun summa on 17. Pelissä on lisäksi elämää helpottava opetustoiminto.