Ray:n nettipokeri

Rayn uusi, uljas pokeripalvelu on melkoinen kummajainen nettipelien joukossa. Bonukseton ja vip-ohjelmaton pokeri paikkailee etuuksien puutetta normaalia pienemmällä rakella. Tarjolla on myös takuuturnauksia.

Parempaa nettipokeria

Pokerihuone
Kuvaus
Pelaa
pokerstarsMaailman suurin pokerisivu. Täältä eivät pelit lopu kesken!Pelaa »
everest pokerAloittelijaystävällinen pokerihuone. Huonot pelaajat ja hyvät bonukset!Pelaa »
titan pokerVakaa pokerisaitti, paljon erilaisia kilpailuja.Pelaa »

Tavisten ehdoilla

Kaikilta osin lakien tulkinta ei ilmeisesti onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, sillä Ray:n pokeri rakennettiin lopulta aika erikoiseksi paikaksi, jossa varsinkin ammattimaisempi pelaaminen on mahdotonta. Tämä kyllä saattoi olla tarkoituskin.

Se, että bonuksia paikataan pienemmällä rakella, on vähän kaksipiippuinen homma. Toisaalta pienempi rake on tietysti hyvä juttu, mutta paljon pelaavat tienaavat enemmän bonuksista kuin mikä pienemmän raken laskennallinen palautus on. Esimerkiksi OnGame-verkon 8x-bonukset palauttavat rakesta jopa 60%, mikä ylittää selvästi Rayn rake-alennuksen.

Pelit on muutenkin suunniteltu vain ja ainoastaan satunnaisten pelaajien ehdoilla: ei apuohjelmia, ei yli 5 000 euroa tilillä, ei yli kuutta pöytää kerralla. Toki jos on tottunut pelaamaan Let It Riden tai Caribbean Studin kaltaisia pokeripelejä, nämä rajoitukset eivät tunnu erikoisilta.

Jos olet pelannut pokeria jo jonkin aikaa, ei varmasti tarvitse sen enempää perustella näitä rajoituksia: apuohjelmat ovat tarpeellisia, 5 000 kassarajoitus tarkoittaa ylempien tasojen pelaajille jatkuvaa rahan puljaamista edestakaisin ja kuusi pöytää on vähän.

Selitykset aloittelijoille:
Kuusi pöytää ei ole paljon, vaikka se voi äkkiseltään kuulostaa siltä. Jos haluat oikeasti tienata rahaa pokerista, varsinkin Texas Holdem -pokerista, tulet pelaamaan yli kuutta pöytää kerralla.

Texas Holdemissa suurin osa jaoista foldataan heti kun lähtökortit on saatu: todellisuudessa yhtä aikaa käynnissä on sinun päätöksiäsi vaativia jakoja paljon vähemmän kuin kuinka montaa pöytää pelaat.

Jos pelaat täyden ringin peliä (10 henkeä pöydässä), kuutta pöytää pelatessa ruudulla on keskimäärin menossa yksi jako jossa olet tehnyt jotain muuta kuin foldannut. Jos pelaat short-handed (6 henkeä pöydässä), pelaat kerralla yhtä tai kahta jakoa.

Eniten nettipokerista tienaavat käteisringin pelaajat pelaavat keskimäärin 8 – 12 pöytää kerralla. Sit’n'go -turnausten pelaajat voivat pelata vielä enemmän, jopa yli paria kymmentä pöytää kerralla.

5 000 euron rajoitus puolestaan voi ärsyttää, koska kun pelataan monta pöytää kerralla, tarvitaan kunnolla rahaakin. 5 000 euron raja tarkoittaa, ettei pelitili mahdu elämään voittojen ja tappioiden mukana.

Voitot nostavat tilin yli 5 000 ja aiheuttavat näin Ray:n suorittaman automaattisen kotiutuksen. Tappiot taas aina pudottavat tilin reilusti alle 5 000, koska tilillä ei ikinä voi olla yli 5 000 euroa. Näin rahaa saa siirrellä edes takaisin.

Rahaongelmaa Rayn netissä paikkaa verkkopankin käyttö, eli rahat liikkuvat heti. Ja käytännöllisempänä korjauksena pelit ovat ainakin toistaiseksi keskittyneet niin pieniin pöytiin, ettei raja juuri niissä peleissä rassaa.

Erikoisin rajoituksista on, ettei Ray:lle ei voi tallettaa rahaa ei klo 00 – 06. Siihenkin on varmasti jokin älyttömän tärkeä syy, en vaan tiedä mikä. Tämä sama rajoitushan on tuttu Veikkauksen nettipalvelusta, jossa edes lottoa ei voi pelata keskiyön jälkeen.

Onnea matkaan kaikesta huolimatta

Onnea matkaan kaikesta huolimatta Ray. Onnea Ray:n pokeri tarvitsee hitiksi noustakseen: tuote on markkinoilla yli kolme vuotta liian myöhään, se on rakennettu tiukkojen sääntöjen mukaisesti ja pelitoimittaja monista kummallisuuksista tunnettu Playtech.

Lisää samasta aiheesta:

Texas Hold Em säännöt